IL Luce, umilit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul român al lui Şahtior Doneţk e satisfăcut că Milan a marcat totuşi doar patru goluri echipei sale în meciul de miercuri, din Liga Campionilor Şahtior Doneţk nu a putut

Antrenorul român al lui Şahtior Doneţk e satisfăcut că Milan a marcat totuşi doar patru goluri echipei sale în meciul de miercuri, din Liga Campionilor

Şahtior Doneţk nu a putut profita de criza prin care trece AC Milan în Serie A (locul 11) şi a pierdut ruşinos miercuri seară, pe San Siro, scor 1-4. Norocul echipei lui Mircea Lucescu e că Benfica a învins pe Celtic (1-0), iar ucrainenii păstrează şanse foarte mari de calificare în optimi.

Milan a rezolvat rapid derby-ul grupei D, conducând cu 2-0 după primul sfert de oră de joc, mulţumită unei duble a lui Gilardino. Lucarelli a marcat pentru Şahtior golul de onoare, înainte ca Seedorf să lovească decisiv de două ori, stabilind scorul final, 4-1. "Am pierdut şi meritam să pierdem.

Sunt bucuros, dacă se poate spune aşa, că nu am primit mai multe goluri, chiar dacă şi noi am fi putut înscrie mai mult", a spus Lucescu după meci, completând resemnat: "Unii dintre jucătorii mei s-au temut să joace pe acest stadion". Singurele veşti bune pentru român, care s-a bazat pe Raţ pe tot parcursul meciului cu Milan, au venit din Portugalia. Benfica a învins pe Celtic, permiţând lui Şahtior să păstreze un avantaj de trei puncte faţă de scoţieni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite