Luca Toni îi urează succes lui Adrian Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul campioanei Germaniei, Bayern München, şi al echipei naţionale de fotbal a Italiei, Luca Toni, a declarat că nu există echipe slabe în Grupa C de la Euro 2008, din care mai fac

Atacantul campioanei Germaniei, Bayern München, şi al echipei naţionale de fotbal a Italiei, Luca Toni, a declarat că nu există echipe slabe în Grupa C de la Euro 2008, din care mai fac parte Olanda, Franţa şi România.

Fotbalistul, care luni a împlinit 31 de ani, i-a urat succes fostului său coleg de la Fiorentina Adrian Mutu, informează cotidianul italian "Gazzetta dello Sport".

"Suntem într-o grupă dificilă, nu există echipe slabe. Olanda este una dintre echipele cele mai puternice, iar România este acolo pentru că merită. I-am spus şi prietenului meu Ribery că sper ca în partida directă să nu avem nevoie să acumulăm alte puncte.

Franck este mai nebun, dar este mai ales un mare jucător, care poate face diferenţa. La fel este şi Mutu. Cu Adrian, vorbesc destul de des şi sper să facă un European foarte bun", a spus Luca Toni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite