Lovin a declanşat scandalul în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat că atmosfera în vestiarul Stelei s-a tensionat în urmă cu o lună, când Hagi a vrut să-l dea afară pe mijlocaşul roş-albaştrilo. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali,

Gigi Becali a declarat că atmosfera în vestiarul Stelei s-a tensionat în urmă cu o lună, când Hagi a vrut să-l dea afară pe mijlocaşul roş-albaştrilo.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, şi-a continuat şirul dezvăluirilor şi acuzelor faţă de antrenorul Gică Hagi. Latifundiarul a declarat marţi seară, la Realitatea TV, că "Regele" a vrut să-l dea afară pe Lovin în cantonamentul din Olanda, provocând o reacţie ostilă din partea celorlalţi jucători.

Scandalul de la Steaua are rădăcini mai vechi decât se credea. Prima nemulţumire a lui Becali faţă de Hagi a apărut în timpul cantonamentului din Olanda. "Regele" l-a sunat pe finanţator cerându-i să-l dea afară pe Lovin.

"Mi-a spus că l-a nemulţumit pe el că nu s-a antrenat cum trebuie. I-am zis: <> . El nu şi nu, voia să îl dea afară de a doua zi. L-am sunat atunci pe Lovin şi i-am zis să se ducă să îşi ceară scuze că e naşul meu şi trebuie să îi facem pe plac. Până la urmă s-au împăcat a doua zi.

Nu îl puteam da afară pe Lovin, care mi-a adus locul doi anul trecut", a spus Becali. Iniţiativa lui Hagi a provocat o reacţie de nelinişte printre jucători, care şi aşa erau nemulţumiţi de metodele de antrenament ale tehnicianului. Becali a spus că nu va ezita să-l dea afară pe Hagi. "Dacă nu face cum spun eu, îl dau afară. Am spus la început, dar lucrez în funcţie de evenimente.

Ştiam eu că se vor supăra jucătorii că nu au trasee? Olăroiu e mai bun decât Hagi de 100 de ori la ora asta!" " Nu ştie să antreneze, să explice ce ştie" Patronul echipei de fotbal Steaua a mai afirmat că Gică Hagi nu este un antrenor atât de bun pe cât acesta se consideră.

"Doamne fereşte, ce să ascult la Hagi, dacă nu ştie nimic? Nu ştie să antreneze, nu ştie să explice ce ştie.. E de câteva zile antrenor. Are mult de învăţat din greşeli", a spus finanţatorul, care a explicat de ce este singurul care decide la clubul din Ghencea.

"Hagi să intre în Ligă, să ia campionatul şi după aia mai vorbim. Lucrurile s-au schimbat, nu mai sunt aşa cum am declarat la început, pentru că el nu este un aşa bun luptător cum am crezut", a mai afirmat Gigi Becali. Dragomir îi făcea echipa lui Halagian Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat că este un lucru obişnuit ca preşedinţii să se amestece în treburile antrenorilor.

"Şi eu, când eram preşedinte de club, îi sugeram lui Halagian pe cine să bage în teren. Antrenorul trebuie să fie ca orice angajat. Îi poate spune patronul: <> ", a precizat Mitică pentru Sport.ro Gică Hagi, în situaţia lui Piţurcă Pentru Hagi s-a întors roata şi se află în postura în care a fost şi selecţionerul Victor Piţurcă, în toamna lui 1999.

Atunci, Piţi a fost demis de la cârma echipei naţionale, la presiunea celor mai importanţi jucători, Gică Hagi şi Gică Popescu. Acum, "Regelui" i-a venit rândul să fie contestat de cei mai reprezentativi jucători ai Stelei, în frunte cu Rădoi şi Dică, iar Piţurcă a devenit brusc sfătuitorul lui Becali.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite