"Locul lui Copos este în tribună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul este convins de victoria Stelei contra Rapidului şi îşi ironizează rivalul din Giuleşti, despre care a spus că nu are ce căuta la tribuna oficială. Patronul echipei din

Latifundiarul este convins de victoria Stelei contra Rapidului şi îşi ironizează rivalul din Giuleşti, despre care a spus că nu are ce căuta la tribuna oficială.

Patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a început războiul psihologic înaintea partidei cu Rapid de mâine-seară (20.30, Kanal D). Acesta a declarat că locul patronului giuleştean George Copos nu este la lojă, lângă el, deşi iniţial patronul Rapidului solicitase acest lucru.

"Locul lui George Copos este în tribună, acolo să stea. Poate îl bat rapidiştii după ce le dăm noi mai multe duminică", a spus latifundiarul. Imediat, ştafeta a fost preluată de preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, care a ţinut să sublinieze faptul că nu Rapid este echipa momentului.

"Cine este calificată în Liga Campionilor? Steaua! Eu zic că Steaua e cea mai bună echipă în momentul ăsta şi trebuie să mai aşteptaţi până duminică să vedeţi lucrul acesta. Pronostic? 1 solist", a precizat oficialul "roş-albaştrilor", care a dat asigurări că la jocul de mâine din Ghencea nu vor fi incidente pentru că "ordinea va fi asigurată de 500 de reprezentanţi ai firmei BGS, 600 de jandarmi şi 350 de poliţişti".

Fanii rapidişti, în "cuşcă"

Faţă de alţi ani, organizatorii clubului din Ghencea au rezervat doar o jumătate de peluză, cea de sub tabelă, suporterilor giuleşteni. Mai mult, sectoarele în care vor sta aceştia au fost îngrădite cu o plasă pentru ca fanii să nu poată arunca în teren cu obiecte. Plasa a fost montată chiar şi pe deasupra arenei, astfel că practic spectatorii din acea zonă vor sta ca într-o cuşcă.

"Sper ca suporterii să fie respectaţi în Ghencea. Nu cred că este vreo problemă că au pus plas", ne-a spus tehnicianul alb-vişiniilor, Cristiano Bergodi. Acesta a continuat: "Este un meci foarte dificil, dar am încredere în băieţi. Steaua lui Hagi este o echipă mai pragmatică decât Steaua lui Olăroiu. Primesc puţine goluri, dar atacul nostru este foarte bun".

Ar fi bine să punem capăt tradiţiei negative în meciurile cu Rapidul de pe teren propriu. După acest meci, giuleştenii nu vor mai fi în frunte
Adrian Ilie
manager sportiv Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite