Lobonţ şi Marius Niculae, ţintele roş-albilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avem timp pentru asta şi la iarnă, dar şi la vară", a spus Cristi Borcea, directorul executiv al roş-albilor. "Oricum, cel care va decide cine vine şi cine pleacă va fi Mircea Rednic. El are

Avem timp pentru asta şi la iarnă, dar şi la vară", a spus Cristi Borcea, directorul executiv al roş-albilor. "Oricum, cel care va decide cine vine şi cine pleacă va fi Mircea Rednic. El are libertate totală să stabilească lotul, pentru că este şi cel care răspunde pentru rezultate. În plus, avem încredere deplină în Mircea Rednic, pentru că ne-a demonstrat până acum că se pricepe la fotbal", a spus şi Vasile Turcu, unul dintre acţionarii clubului.
Dacă Dinamo are cel mai bun atac din ţară, iar linia de mijloc şi defensiva au dat şi ele satisfacţie, în schimb Rednic nu pare a fi găsit soluţia pentru postul de portar. Neozeelandezul Glen Moss nu a impresionat deloc până acum, iar Florin Matache a alternat prestaţiile bune cu cele slabe. În aceste condiţii, doar Vladimir Gaev a părut o soluţie viabilă, chiar dacă şi bielorusul a mai gafat. Cum însă contractul acestuia din urmă expiră la iarnă, Rednic se gândeşte deja la viitor. "Îl aşteptăm pe Romanovs, în noiembrie, să vedem cum se va rezolva, dar vă spun că nici Gaev nu va pleca. Eu am vorbit cu el şi cred că sunt şanse să continue", ne-a spus "Puriul". De aceea, varianta Lobonţ a reapărut pe tapet. Transferat la Fiorentina în iarna trecută, Bogdan a pierdut între timp postul de titular după revenirea elveţianului Frey. Dinamoviştii îl vor deocamdată împrumut pentru şase luni. "Am ajuns la un acord verbal cu cei de la Dinamo, dar a rămas să mai discutăm celelalte detalii", s-a rezumat la a declara Lobonţ.
O problemă în rezolvarea tranzacţiei o reprezintă salariul jucătorului, care este de un milion de euro. Oficialii roş-albilor le-au propus omologilor italieni ca banii să fie suportaţi de ambele tabere, bucureştenii urmând a plăti 300.000 de euro.
şi atacantul Marius Niculae, actualmente liber de contract, este aproape de o revenire la Dinamo. "Săgeată" a mai avut în vară o tentativă de transfer la gruparea bucureşteană. Niculae a văzut însă Dinamo ca pe o ultimă variantă de transfer, jucătorul preferând un contract tot în străinătate. "Există mai multe variante, dar totul se va decide la iarnă", s-a rezumat să comenteze "Săgeată".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite