Liverpool joacă foarte bine în deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

West Ham Liverpool. Ultima victorie a gazdelor împotriva celor de la Liverpool a avut loc în luna noiembrie 1999, scor 1-0. De atunci, oaspeţii de astăzi s-au impus de cinci ori, iar două

West Ham Liverpool. Ultima victorie a gazdelor împotriva celor de la Liverpool a avut loc în luna noiembrie 1999, scor 1-0. De atunci, oaspeţii de astăzi s-au impus de cinci ori, iar două partide s-au terminat la egalitate. În plus, Liverpool trece printr-o perioadă foarte bună, câştigând ultimele patru meciuri disputate în deplasare. Pe de altă parte, West Ham are o victorie şi trei înfrângeri în ultimele patru meciuri disputate în faţa propriilor suporteri.
Olomouc Slovacko. Până acum, cele două formaţii s-au întâlnit de trei ori, fiecare echipă câştigând un meci, iar o partidă s-a terminat la egalitate. În cele 13 meciuri disputate acasă, Olomouc s-a impus de şase ori, de trei ori a terminat la egalitate şi a înregistrat patru înfrângeri. De partea cealaltă, Slovacko nu are nicio victorie în deplasare, lăudându-se cu doar patru egaluri în 13 întâlniri.
N. Xamax Zurich. Gazdele se află pe ultimul loc în Elveţia, iar în ultimele patru meciuri jucate acasă a înregistrat două victorii şi două înfrângeri. Adversarii lor, în schimb, au adunat trei victorii şi au făcut un egal în ultimele patru dispute jucate pe alte terenuri.
Vitesse Nijmegen. Cele două echipe joacă în barajul pentru ocuparea unui loc care asigură prezenţa în Cupa UEFA Intertoto. Chiar dacă au ieşit întotdeauna meciuri echilibrate, se pare că, de această dată, gazdele pot fi considerate favorite deoarece trec printr-o perioadă foarte bună. Trei victorii şi un egal a reuşit Vitesse acasă, în ultimele meciuri, în timp ce Nijmegen se poate lăuda cu o victorie şi un egal în ultimele patru jocuri disputate în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite