Lippi şi Capello, ofertaţi de televiziuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcello Lippi şi Fabio Capello sunt unele dintre cele mai cunoscute nume din fotbalul italian. Împreună, cei doi au cucerit 27 de trofee, printre care 12 titluri naţionale, două Ligi ale

Marcello Lippi şi Fabio Capello sunt unele dintre cele mai cunoscute nume din fotbalul italian. Împreună, cei doi au cucerit 27 de trofee, printre care 12 titluri naţionale, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi un titlu mondial cu selecţionata Italiei.

Acum, amândoi sunt şomeri. Lippi pentru că şi-a luat o vacanţă prelungită după triumful de la Mondialul german, iar Capello pentru că a fost dat afară de la Real Madrid, imediat ce a adus titlul de campioană pe "Santiago Bernabeu". Conform cotidianului italian "Gazzetta dello Sport", cei doi şi-ar putea continua carierele într-un mod inedit: comentatori de televiziune. Marcello Lippi este curtat de postul Sky. Deşi a avut oferte de a antrena, tehnicianul a declarat în mai multe rânduri că nu îşi va relua activitatea curând.

"Am purtat doar o discuţie amicală cu cei de acolo, nu este nimic cert, dar ideea de a lucra la Sky mă interesează", a precizat Lippi, care ar putea comenta din toamnă partidele grupelor Ligii Campionilor. Unul dintre marii săi rivali din Serie A, Fabio Capello, ar putea să-l concureze în continuare pe Lippi. Fostul antrenor al lui Real Madrid a primit o ofertă din partea televiziunii italiene publice, RAI.

După ce a refuzat să antreneze echipe precum Dinamo Kiev sau Lokomotiv Moscova, Capello pare atras de noua provocare. Tehnicianul ar urma să comenteze pentru RAI Sport partidele din sezonul viitor al Seriei A.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite