Lindsey Vonn, victorie într-un picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că a acuzat o accidentare la genunchiul stâng, câştigătoarea ultimilor trei Cupe Mondiale la schi alpin, Lindsey Vonn, a dominat fără drept de apel super-G-ul disputat, ieri, la Cortina d’Ampezzo.

Sportiva americană a răzbunat astfel eşecul de sâmbătă, când a reuşit să se claseze doar pe locul al treilea, principala sa contracandidată, la titlul mondial, Maria Riesch, impunându-se detaşat. „Maria mi-a demonstrat în acest weekend că este într-o formă de zile mari şi asta m-a motivat foarte mult. A ridicat ştacheta foarte sus şi sunt fericită că am reuşit să câştig. Urăsc şi iubesc în acelaşi timp Cortina pentru că este un moment cheie al sezonului. Aici nu ai decât o singură variantă, victoria!", a mărturisit Lindsey.

Podiumul a fost completat de elveţianca Lara Gut, iar pe locurile patru şi cinci s-au clasat americanca Julia Mancuso şi suedeza Anja Paerson, singurele schioare care aparent sunt capabile să atace primele două poziţii ale clasamentului general. Chiar dacă a câştigat două curse în acest weekend, Lindsey Vonn este în continuare pe locul doi în clasamentul general al Cupei Mondiale având 145 de puncte în spatele Mariei Riesch. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite