Liga nebunilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua, care va avea loc duminică seară, este prefaţat de ameninţări cu bătaia şi incitare la violenţă Cel mai încins campionat de la revoluţie are un

Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua, care va avea loc duminică seară, este prefaţat de ameninţări cu bătaia şi incitare la violenţă

Cel mai încins campionat de la revoluţie are un final pe măsură. După ce a fost la un pas de a fi linşat la Craiova, şeful Stelei, Gigi Becali, a declarat că bodyguarzii săi pot bate toată galeria de "papagali" a lui Dinamo. Directorul executiv al "câinilor", Cristi Borcea, a replicat: "Dacă Steaua câştigă cu arbitrii, nu mai iese nimeni din stadion".

Totul pentru meciul care poate aduce titlul în Ghencea, Dinamo - Steaua, transmis în direct de Kanal D, duminică de la ora 20.30. Rivalităţile din Liga I au ajuns la paroxism. Înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Steaua, conducătorii celor două cluburi au recurs la ameninţări cu bătaia şi incitări la violenţă. "Vreau să-i dăm lui Dinamo vreo două goluri din ofsaid", a declanşat Becali scandalul, în emisiunea Fanatik Show, de la Telesport.

"Nu se va putea, înseamnă că nu mai ieşim din stadion, nimeni nu mai iese", a răspuns directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea. Latifundiarul din Pipera a mers şi mai departe, ameninţându-i pe suporterii dinamovişti cu bătaia: "Când voi intra cu vreo 50 de sportivi, de boxeri, când îi iau pe toţi papagalii aia ai tăi, ştii ce bătaie le dau?

Cum spui că nu ies eu din stadion? Dacă nu ţi-o bat galeria aia a ta... sunteţi nişte proşti voi! Când a fost Giovanni preşedinte, de ce n-a mai mârâit galeria aia a ta? Nu-ţi bat eu odată galeria aia a ta, în Ştefan cel Mare? Ce fac ei cu voi acolo, cu Turcu... Le e frică la oameni. Vrei să mă ambiţionez să stau în galeria ta cu 100 de sportivi de la Steaua Wu-Shu?

Voi aveţi o galerie de vagabonzi, ca la Dinamo nu mai există galerie vagaboandă, jignesc încontinuu", a reacţionat Gigi Becali. Înaintea unui meci cu o asemenea miză, conducătorii lui Dinamo se gândesc şi la venituri. După ce un bilet la meciul cu Unirea Urziceni a costat 1 leu, la derby, preţurile biletelor variază între 10 şi 50 de lei.

Îi bat cu bodyguarzii mei pe toţi papagalii ăia din galeria lui Dinamo. Vreau să-i învingem cu două goluri din ofsaid
Gigi Becali, finanţator Steaua


Ar fi cel mai rău lucru să ia Steaua campionatul în Ştefan cel Mare. Nu-mi doresc să trăiesc momentele alea
Cristi Borcea, director executiv Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite