Liga nu se bagă în ciorba federaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportul Studenţesc aşteaptă o hârtie care să-i spună că e retrogradată, oficialii de la Casa Fotbalului afirmă că liga trebuie să transmită acest document, iar şefii LPF declară că nu-i

Sportul Studenţesc aşteaptă o hârtie care să-i spună că e retrogradată, oficialii de la Casa Fotbalului afirmă că liga trebuie să transmită acest document, iar şefii LPF declară că nu-i treaba lor. Vasile şiman anunţă că Sportul se va prezenta duminică la stadion, unde vor aştepta Rapidul, dacă pe adresa clubului nu ajunge decizia de trimitere în eşalonul secund.
"Nu ne-a dat nimeni decizia de retrogradare. Noi am cerut juristului de la FRF documentul cu hotărărea Comitetului Executiv, dar acesta ne-a spus că nu are acordul lui Mircea Sandu. LPF a programat deja pe Pandurii în prima etapă. O să aşteptăm actul cu hotărârea Comitetului Executiv, pentru a ne adresa apoi tribunalului de la Laussanne. Nu o să protestăm în niciun fel. Dacă hârtia cu retrogradarea nu ajunge la noi, duminică ne vom prezenta la stadion ca şi cum am avea meci", ne-a declarat patronul Vasile şiman. "Nu e nimic venit la club. Nu ştim ce să facem", ne-a spus vedeta Sportului, atacantul Ionuţ Mazilu. "Spun că nu au primit nimic. Liga trebuie să le trimită o decizie în care să le spună că au fost retrogradaţi. Federaţia a transmis la LPF hotărârea Comitetului Executiv prin care se arată că Sportul nu are licenţă pentru Liga I", a precizat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. Oficialii LPF însă par a se spăla pe mâini, în cazul retrogradării Sportului. Prins până peste cap cu înscrierea Pandurilor, secretarul general al Ligii, Valentin Alexandru, a spus, iritat, că atâta timp cât Sportul nu mai e în prima divizie, nu mai este treaba lor. "Echipa din Regie nu mai face parte din primul eşalon. Federaţia trebuie să trimită acte. Noi am anunţat Pandurii, pentru că ei sunt cei din Liga I. Nu trebuie să dau nimănui explicaţii vizavi de cui trimit sau nu hotărâri", a declarat Alexandru. "Aşa sunt cei de la Ligă, mai speciali. Dar ei trebuie să trimită hotărârea de retrogradare a Sportului. şi, în plus, studenţii ştiu deja în ce serie din Liga II vor juca în acest sezon", a replicat Ionuţ Lupescu.

Mazilu aşteaptă finalizarea negocierilor
De mai bine de o săptămână, bossul din Regie, Vasile şiman, negociază cu mai multe echipe din străinătate transferul golgheterului campionatului trecut, Ionuţ Mazilu. "Ducem tratative de ceva timp. Încă nu s-au finalizat", a declarat patronul studenţilor. "Din câte ştiu eu, este vorba despre o echipă din străinătate. Cred că domnul şiman se va gândi la jucători şi le va da o şansă să joace în primul eşalon, împrumutân-du-i", ne-a spus Ionuţ Mazilu. Atacantul din Regie este în atenţia lui Spartak Moscova şi a ucrainenilor de la Dnepr, unde antrenor este Oleg Protasov. şi ceilalţi jucători sunt curtaţi intens de mai multe echipe din ţară, care speră că, dacă nu vor putea cumpăra jucători de la Sportul, măcar să-i împrumute. Rapid şi Steaua se interesează de serviciile fotbaliştilor Costin Lazăr, Dacian Varga, Tibi Bălan (aflat în coproprietate cu Rapid) şi Stelian Stancu. Dinamo trage tare de Costin Curelea, iar portarul Eduard Stăncioiu are ofertă de la FC Argeş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite