Liga Campionilor s-a lăsat cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana Spaniei, Real Madrid, a învins la limită pe teren propriu pe Bayern Munchen, scor 3-2. Elevii lui Fabio Capello păreau favoriţi la calificarea în sferturi la pauză, când

Vicecampioana Spaniei, Real Madrid, a învins la limită pe teren propriu pe Bayern Munchen, scor 3-2. Elevii lui Fabio Capello păreau favoriţi la calificarea în sferturi la pauză, când conduceau rivalii germani cu 3-1, însă au preferat să se retragă în apărare în a doua parte a meciului, în încercarea de a conserva rezultatul. Totuşi, Mark Van Bommel a marcat pentru 3-2 în minutul 88 al partidei şi Bayern are nevoie doar de o victorie cu 1-0 în returul de pe Allianz Arena pentru a merge mai departe.

De altfel, mijlocaşul olandez s-a transformat în vedeta meciului după golul marcat, insultând suporterii madrileni prezenţi pe Santiago Bernabeu. Van Bommel, care a jucat sezonul trecut la marea rivală a Realului, Barcelona, şi-a cerut scuze ieri, susţinând că gestul său era adresat "unora dintre jucătorii madrilenilor, şi nu fanilor". În schimb, clubul spaniol va reclama la UEFA incidentul şi va cere suspendarea olandezului.

Incidente şi la Lille - Manchester

Partida OSC Lille-Manchester United, scor 0-1, a fost marcată de un scandal mult mai grav, după ce mai mulţi suporteri englezi au escaladat o barieră de securitate dintr-o tribună a stadionului Felix Bollaert din Lens, poliţia fiind nevoită să folosească gaze lacrimogene pentru a-i opri. În minutul 83 al partidei, jucătorii francezi au vrut să părăsească terenul, după ce Giggs a marcat singurul gol al meciului din lovitură liberă, înainte să audă fluierul arbitrului. Luat prin surprindere, portarul lui Lille, Tony Sylva, nu a mai putut face nimic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite