Lideri şi cu ajutorul arbitrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Prin victoria din Giuleşti (2-1 cu Rapid), CFR şi-a consolidat prima poziţie. Golul lui Trică a fost marcat însă din ofsaid. Succesul repurtat duminică seară de către elevii lui Ioan

>> Prin victoria din Giuleşti (2-1 cu Rapid), CFR şi-a consolidat prima poziţie. Golul lui Trică a fost marcat însă din ofsaid.

Succesul repurtat duminică seară de către elevii lui Ioan Andone contra giuleştenilor a produs iritare în taberele rivalilor. Gigi Becali, finanţatorul Stelei, şi-a exprimat şi public sentimentele. Latifundiarul a acuzat arbitrajul, dar i-a atacat dur şi pe oficialii ardelenilor pe care i-a acuzat că au umblat cu bani la arbitri.

Bossul roş-albaştrilor este convins că CFR s-a impus în faţa Rapidului cu un gol marcat din ofsaid. "Cei de la CFR asta fac de un an şi jumătate, dar o fac profesionist. Adică, <> sau, altfel spus, noi dormeam şi ei...

Dar asta e, dacă sunt deştepţi şi ştiu să o facă, bravo lor", a spus Gigi, care însă a continuat cu o declaraţie-şoc: "În retur o să începem şi noi cu banii la arbitri.

Toată lumea va face asta, şi va câştiga cine e mai tare!". Totuşi, Becali a avut şi cuvinte de laudă pentru formaţia ardeleană: "Normal că-mi doream un rezultat de egalitate sau să învingă Rapid. CFR s-a îndepărtat acum, dar dacă merită, să ia titlul. Joacă constant bine, e o echipă bună, poţi să spui ceva?

Zici jos pălăria, şi cu asta basta". Nici Andone nu a scăpat de tirada finanţatorului: "Am ajuns să vorbesc eu de Andone? E de talia mea? El este prea obraznic, o să mă întâlnesc eu cu el şi vedem până la urmă cu obrăzniciile lui.

Să-şi vadă de treaba lui".

În schimb, oficialii clujenilor sunt convinşi deja că echipa lor nu mai are rival în Liga I. "Este un moment important pentru noi. Suntem peste Rapid în clasament pentru că am demonstrat asta pe teren. Nu ne interesează arbitrajul. După cinci ani de la implicarea în fotbal, în sfârşit suntem acolo unde am vrut, reuşim să fim constant pe locul întâi. Cine mai poate opri CFR?", s-a întrebat Iuliu Mureşan, preşedintele clujenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite