Leko, prea tare pentru Moroşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Germanul de origine croată l-a învins la puncte pe cel poreclit "Moartea din Carpaţi", în gala K1 de la Bucureşti. În schimb, Daniel Ghiţă l-a înfrânt pe Nobu Hayashi. Show total în

Germanul de origine croată l-a învins la puncte pe cel poreclit "Moartea din Carpaţi", în gala K1 de la Bucureşti. În schimb, Daniel Ghiţă l-a înfrânt pe Nobu Hayashi.

Show total în "Lokal Kombat - K1 România", gala care a adus dispute de superclasă, vineri noapte, la Polivalentă. Totul s-a diferenţiat practic în două episoade distincte. O primă parte a fost dedicată luptelor în sistemul piramidal, în timp ce punctul de atracţie a fost reprezentat de cele două superfight-uri: Stefan Leko vs Cătălin Moroşanu şi Sebastian Ghiţă vs Nobu Hayashi.

În ceea ce era consemnat drept meciul-vedetă al galei, Moroşanu, alias "Moartea din Carpaţi", a dat piept cu un croat călit în durele dispute din circuitul K1. Chiar dacă s-a dovedit inferior, românul a ţinut ritmul cu adversarul său până la final, reuşind să termine meciul în picioare. De altfel, celebrul său adversar s-a arătat uimit de capacitatea de luptă a românului. "Tipul a fost foarte dur. Sincer spun că a reprezentat o mare surpriză pentru mine. S-a dovedit a fi un mare luptător. Mi-a fost mai greu decât mă aşteptam", a spus după partidă croatul Leko. În celălalt superfight, Sebastian Ghiţă l-a învins pe japonezul Nobu Hayashi.

Spp-istul nostru şi-a dovedit clasa şi a dominat practic întâlnirea de la un capăt la altul, victoria venind după trei reprize în care adversarul l-a pus rareori în dificultate. În ceea ce priveşte duelul piramidal, belgianul Brecht Wallis s-a dovedit a fi de neoprit. După ce a trecut de neozeelandezul Duck Vinny, în repriza a treia, iar în semifinale l-a depăşit la puncte pe olandezul Errol Zimmerman, Wallis a încheiat în stil de mare campion seara, nimicindu-l în finală pe neozeelandezul Paula Mataele, care a cedat în repriza a doua. Graţie acestui succes, belgianul şi-a asigurat prezenţa la celebra gală K1 de la Amsterdam, din acest an. După gala de la Polivalentă, toţi luptătorii şi-au dat întâlnire într-un club bucureştean, unde au petrecut până spre dimineaţă. Printre ei şi-a făcut apariţia şi cel mai cunoscut luptător român, Ionuţ Iftimoaie, care s-a arătat încântat de prestaţia lui Moroşanu. "Cu toate că a pierdut, Cătălin a arătat că este un luptător de certă valoare. A tras tare de tot şi i-a pus serioase probleme lui Stefan Leko", a fost de părere Iftimoaie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite