Laurenţiu Roşu, prea mic pentru Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Roşu a fost titular sâmbătă seară, în partida pe care echipa sa, Recreativo Huelva, a pierdut-o pe Nou Camp în faţa campionaiei Spaniei, FC Barcelona (0-3). Fostul stelist a fost

Laurenţiu Roşu a fost titular sâmbătă seară, în partida pe care echipa sa, Recreativo Huelva, a pierdut-o pe Nou Camp în faţa campionaiei Spaniei, FC Barcelona (0-3).
Fostul stelist a fost protagonistul celei mai mari ocazii de gol a lui Recreativo. În chiar primele momente ale partidei, Roşu a centrat periculos în faţa porţii catalanilor, iar devierea lui Puyol a fost la un pas de a-l păcăli pe portarul Barcelonei, Victor Valdes. Avea să fie una dintre puţinele ocazii ale lui Recreativo, într-o partidă a cărei desfăşurare a fost dictată constant de Ronaldinho şi Compania. Totuşi, Barca a avut nevoie de o eroare de arbitraj pentru a deschide scorul. Centralul Gonzalez Vasquez a văzut eronat un penalty în minutul 27, lovitură tranformată fără emoţii de Ronaldiho. Brazilianul a făcut 2-0 în minutul 56 cu o lovitură de cap, execuţie rară pentru decarul Barcelonei. Tot cu capul a marcat şi Xavi, închizând tabela la 3-0, deşi formaţia catalană ar fi putut reuşi un scor mult mai mare. Notat cu două stele de cotidianul "El Mundo Deportivo", Laurenţiu Roşu a fost în centrul atenţiei în minutul 53, când a fost faultat brutal de portughezul Deco. Atacantul lui Recreativo a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a reveni pe gazon, însă a sfârşit prin a fi schimbat la puţine minute după incident, lăsându-i locul lui Javi Guerrero.
Contract de 150 milioane de euro pentru catalani
FC Barcelona a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că a ajuns la un acord de prelungire a înţelegerii cu sponsorul său tehnic, Nike. Contractul, care expira în 2008, a fost prelungit cu cinci ani, perioadă în care Barcelona va primi 150 milioane de euro de la Nike, plus alte bonusuri.
Vestea pune capăt speculaţiilor vehiculate în presa spaniolă, care susţinea că Barcelona vrea să renunţe la Nike pentru un contract-record de 35 milioane de euro anual cu germanii de la Puma. De asemenea, noua înţelegere contribuie la menţinerea lui Ronaldinho pe Nou Camp, brazilianul fiind cea mai mare vedetă din fotbal care are contract cu Nike.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite