Laude peste laude

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chivu şi coechipierii săi au atras atenţia presei mondiale. Belaruşii au fost darnici cu Mutu: "E fantastic!" Belaruşii au pierdut meciul de sâmbătă cu România, scor 1-3, însă nu şi

Chivu şi coechipierii săi au atras atenţia presei mondiale. Belaruşii au fost darnici cu Mutu: "E fantastic!"

Belaruşii au pierdut meciul de sâmbătă cu România, scor 1-3, însă nu şi simţul fair-play-ului. Presa de la Minsk a recunoscut că Hamutovski şi compania au fost surclasaţi de o echipă superioară. În timp ce selecţionerul Stange îşi propune să construiască o echipă tânără, vedeta a fost pentru toţi Adrian Mutu.

"La primul său meci oficial, Stange a pierdut în faţa României cu acelaşi scor ca fostul selecţioner, Iuri Puntus. Mutu a fost fantastic", a scris ieri cotidianul belarus "Solidarnost", care l-a remarcat şi pe Nicolae Dică: "Nu ne-am înşelat, din păcate, în privinţa faptului că stelistul Dică ne va face viaţă grea şi în meciul echipelor naţionale, după ce a făcut-o şi cu BATE Borisov.

Hamutovski a salvat numeroase mingi de gol. De partea cealaltă, Lobonţ a jucat ireproşabil. Ca să prevezi înfrângerea Belarusului, nu era nevoie să ai calităţile lui Nostradamus. Totul a fost previzibil. Să nu-l uităm nici pe veteranul român Dorinel Munteanu, care a jucat foarte bine".

"Erou" pentru "Gazzetta dello Sport"

Evoluţia atacantului Fiorentinei nu a trecut neobservată nici în Italia. "A fost eroul României", a scris "Gazzetta dello Sport". Sub titlul "Anglia revine, Mutu - eroul României", "Gazzetta" face o analiză a meciurilor disputate sâmbătă în preliminariile pentru Campionatul European din 2008.

"Mutu a fost din nou decisiv pentru formaţia României, dubla reuşită de acesta consolidând supremaţia României în grupă", a scris sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite