CICLISM: Lance Armstrong: "Nu sunt prost ca să încep să mă dopez acum!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rutierul american Lance Armstrong, component al echipei Astana, a fost supus, miercuri, unui control anti-doping la finalul etapei a cincea din Turul Franţei.

Texanul a spus că este un sportiv care nu a luat substanţe interzise. „Nu e nimic de găsit, nu sunt prost. Am jucat de de fiecare dată cinstit. Nu mă apuc acum de alte lucruri”, a comentat septuplu campion al „Marii Bucle”.

Referitor la cursă, Armstrong a precizat: „A fost o zi intteresantă deoarece toată lumea a anticipat că va adia vântul şi se ştie că această regiune a Franţei, aproape de mare şi de munţi, este una în care avem parte de vânt. Toate echipele au văzut ce s-a întâmplat în urmă cu douăm etape şi au avut grijă să nu piardă timp preţios”.

Componentul echipei Astana a mai adăugat că l-a avertizat pe Alberto Contador asupra faptului că mai multe echipe din Turul Franţei ar putea ataca pe ultimii kilometri. „I-am spus lui Contador că vor fi probleme şi că va fi o cursă complicată, pentru a-l feri de eventuale surprize în etapa a cincea”, a încheiat Lance Armstrong.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite