Ladislau Boloni, tras pe linie moartă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiţi de fostul selecţioner, care tot tărăgănează semnarea contractului, giuleştenii sunt pregătiţi să obţină azi semnătura portughezului Jose Peseiro Oficialii giuleşteni

Nemulţumiţi de fostul selecţioner, care tot tărăgănează semnarea contractului, giuleştenii sunt pregătiţi să obţină azi semnătura portughezului Jose Peseiro

Oficialii giuleşteni au anunţat că Bölöni a confirmat venirea în Giuleşti. Taher a dezvăluit totuşi că Rapidul mai negociază cu trei antrenori.

Ieri trebuia să fie o zi importantă în viaţa alb-vişiniilor. Urma să fie anunţat noul antrenor al echipei, mai ales că ultimatumul pentru Bölöni expira la ora 10.00. Indiferent de numele tehnicianului, numirea trebuia făcută la ora 12. Dar… stupoare. La prânz, Fathi Taher şi George Copos au organizat o conferinţă de presă în care au anunţat… că mai aşteaptă încă o zi răspunsul lui Bölöni. Cu această ocazie, omul de afaceri iordanian a lansat un atac dur la adresa fostului selecţioner.

"O să fie dezastru"

"Domnul Bölöni a renunţat la toate condiţiile, dar am dubii dacă e performant după tot ce s-a întâmplat. O să fie un dezastru dacă va fi ca antrenor aşa cum a fost la negocieri. Dacă galeria va ţipa de două ori, o să plece! Vom discuta, dar eu nu mai votez pentru domnul Bölöni", a spus Taher. Acesta a mai adăugat că nu mai are încredere în Bölöni şi, din acest motiv, a pregătit şi alte variante.

"Îl respectăm pe Bölöni, dar e prea mult să te rogi două luni. Am hotărât să mai stăm încă o zi. Cu toate acestea, am discutat cu Camolese şi Ernst Middendorp, dar mai e şi un al treilea. În acest moment, Rapid are antrenor, Bölöni a confirmat, a trimis contractul, dar ne gândim şi la alte variante", a mai declarat finanţatorul giuleştean.

După atacurile repetate ale lui Taher, în scenă a intrat şi Copos, care a recunoscut că Rapidul a greşit că nu a numit un antrenor mai repede.

"Bölöni a fost şi încă este unul din cei mai buni antrenori din România. S-a exagerat puţin cu semnarea contractului. Clauzele şi cerinţele sale au fost multe, oricum i-am oferit mai mult decât ne-a cerut. Totuşi, a fost prea mult, a durat prea mult. E normal să mai stăm o zi sau două. Până miercuri, vom lua o decizie", a precizat şi Copos. Se pare că Bölöni va sosi în România în această dimineaţă.

Chiar dacă Taher a avansat numele lui Camolese şi Ernst Middendorp drept soluţii de rezervă pentru Bölöni, giuleştenii par a urmări o altă pistă. Este vorba despre Jose Peseiro, fost secund al lui Carlos Queiroz la Real Madrid.

Peseiro şi-a reziliat contractul cu Panathinaikos şi este dispus să înceapă o aventură în România. Pentru a se edifica asupra potenţialului clubului, el va sosi astăzi în ţară şi va merge la ProRapid să vadă condiţiile de pregătire. Din câte se pare, la ProRapid a fost ieri şi germanul Middendorp, un tehnician obscur care a antrenat în Africa de Sud, Iran şi Ghana.

Îl respectăm pe Bölöni, dar e mult să te rogi două luni. Am discutat cu Camolese şi Middendorp, dar mai e şi un al treilea antrenor pe listă.
Fathi Taher
acţionar majoritar Rapid

Cine este Jose Peseiro?

S-a născut pe data de 04.04.1960 în Coruche, Portugalia.

A fost antrenor principal la CD Nacional Madeira, Sporting, Al-Hilal, Panathinaikos şi antrenor secund al lui Carlos Queiroz la Real Madrid.

A absolvit acelaşi curs de antrenor ca şi Jose Mourinho.

I-a condus pe cei de la Sporting Lisabona până în ultimul act al Cupei UEFA, finală pierdută în faţa ruşilor de la ŢSKA Moscova.

Despre el se spune că nu ştie să-şi motiveze jucătorii şi că nu poate să controleze vestiarul, din acest motiv a avut frecvente conflicte cu jucătorii pe care i-a antrenat.

Clauzele şi cerinţele lui Bölöni au fost multe, dar noi i-am oferit mai mult decât ne-a cerut. Totuşi, a durat prea mult.
George Copos
acţionar Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite