Ladislau Boloni a ajuns şomer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El va fi înlocuit, până la noi ordine, de Laurent Banide". Însă nu e o perioadă de odihnă, Bölöni urmând să negocieze, în timpul acestei săptămâni, rezilierea contractului

El va fi înlocuit, până la noi ordine, de Laurent Banide". Însă nu e o perioadă de odihnă, Bölöni urmând să negocieze, în timpul acestei săptămâni, rezilierea contractului semnat în această vară cu AS Monaco. "Nu pot spune decât că sunt foarte dezamăgit de actuala situaţie şi mă întreb de ce s-a ajuns la un asemenea bilanţ", a declarat şi managerul general al echipei monegasce, Marc Keller, după o discuţie cu Bölöni. Antrenorul român fusese numit pe banca tehnică a echipei din Principat, la sfârşitul sezonului trecut, şi avea un contract pe doi ani. Numai că, după zece etape, Monaco ocupă penultimul loc în Ligue 1, cu şapte puncte. Mult prea puţin pentru o echipă care avea, la începutul acestei stagiuni, ca obiectiv, un loc de Liga Campionilor.
Artimon i-a luat faţa pentru un loc la Timişoara
Până ieri, Bölöni a fost în cărţi pentru a veni pe banca tehnică a echipei Poli Timişoara. Dar clubul timişorean a decis să-l numească în funcţia de antrenor principal pe Alin Artimon, care va fi supervizat de Ion V. Ionescu, ce va ocupa funcţia de director tehnic. Însă nu este imposibil ca din vară, Bölöni să ajungă totuşi în oraşul de pe Bega. "Am conducerea tehnică, care nu este interimară. Nu pot să spun dacă Bölöni vine sau nu vine din iarnă. De altfel, nici nu am fost în discuţii cu el. Dar, într-adevăr, el este cam unica soluţie care să ne satisfacă", a spus patronul timişorenilor, Marian Iancu, care a adăugat că schimbări mari la echipă se pot produce abia la vară, când se va face bugetul. "De astăzi (n.r-ieri) avem o nouă conducere, care este din Timişoara. Am ales să îmbinăm vigoarea tinereţii cu experienţa. Vom face tot ce trebuie pentru a ajunge acolo unde dorim, adică în cupele europene. Presiunea va fi din ce în ce mai mare, din partea mea. Voi aştepta rezultate reale din iarnă. Nu ca acum, ba câştigăm, ba pierdem", a mai declarat Marian Iancu, după instalarea lui Artimon. Totodată, finanţatorul şi-a criticat şi jucătorii pentru prestaţia lor şi a adăugat că echipa se va întări cu două noi achiziţii. "Mă deranjează atitudinea unor fotbalişti. Eu sunt învăţat cu primul loc şi nu pot să nu ţin echipa sub presiune. Trebuie să se obişnuiască să joace şi în astfel de condiţii. Dacă ne gândim la un alt loc în afara celui întâi, nu existăm. Dar eu i-am adus, aşa că am încredere în ei. O să mai vină doi jucători pentru a întări echipa", a adăugat patronul timişorenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite