Ladislau Boloni a dat de Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua de ieri a fost importantă nu numai pentru Steaua, ci şi pentru Ladislau Bölöni, Mircea Lucescu şi Adrian Mutu. Noul antrenor al lui Standard Liege, Bölöni, a avut

Ziua de ieri a fost importantă nu numai pentru Steaua, ci şi pentru Ladislau Bölöni, Mircea Lucescu şi Adrian Mutu. Noul antrenor al lui Standard Liege, Bölöni, a avut ghinion la tragerea la sorţi de la Nyon. El va trebui să treacă de Liverpool dacă vrea să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

În schimb, Mircea Lucescu pare a avea o misiune mai uşoară, Şahtior urmând să întâlnească câştigătoarea din întâlnirea Domzale (Slovania) - Dinamo Zagreb (Croaţia). În primul meci, Dinamo Zagreb s-a impus cu scorul de 3-0, aşa că are cele mai mari şanse de a-i întâlni pe ucraineni.

"Toate meciurile sunt dificile. Nu e un meci uşor, este cea mai bună echipă a Croaţiei, fotbalul croat este un fotbal de luat în consideraţie, produce jucători pe bandă... Nu cred că puteam pica mai rău. Era una dintre cele mai puternice. Doar Atletico Madrid era mai grea", s-a plâns Mircea Lucescu.

Fiorentina lui Adrian Mutu se va duela cu Slavia Praga, echipă care anul trecut a eliminat-o pe Ajax şi a ajuns, în premieră, în grupele Ligii Campionilor. De asemenea, în sezonul 1995-1996 cehii au ajuns până în semifinalele Cupei UEFA. Partidele tur se vor disputa pe 12/13 august, iar jocurile retur vor avea loc pe 26/27 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite