LUMEA PARIURILOR SPORTIVE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cote mari pentru victorii acasa Pula 1856 - Osijek. In ciuda cotei foarte mari, gazdele ar trebui sa se impuna fara probleme. Pula 1856 se afla intr-o forma de zile mari, obtinand patru victorii in

Cote mari pentru victorii acasa
Pula 1856 - Osijek. In ciuda cotei foarte mari, gazdele ar trebui sa se impuna fara probleme. Pula 1856 se afla intr-o forma de zile mari, obtinand patru victorii in ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu. Mai mult, in cele patru partide, gazdele au marcat sapte goluri primind, in schimb, un singur gol. Oaspetii joaca prost in deplasare, din ultimele patru partide castigand una singura si au pierdut de trei ori. Kikkers Offenbach - Siegen. Din anul 2000, gazdele nu au pierdut nici un meci in fata celor de la Siegen, in schimb au castigat de trei ori si au remizat o data. In plus, Offenbach a marcat nu mai putin de sase goluri in poarta celor de la Hoffenheim, in ultima etapa de campionat. De partea cealalta, Siegen are o evolutie oscilanta in meciurile din deplasare, meciurile bune si meciurile proaste alternand de la o etapa la alta. Longford - Cork City. Este foarte greu de facut o predictie pentru acest meci deoarece campionatul in Irlanda se afla la inceput. Totusi, optiunea mea se indreapta catre oaspeti pentru ca statistica meciurilor directe este in favoarea lor. In ultimele trei partide pe care Cork le-a jucat pe terenul celor de la Longford, oaspetii si-au trecut in palmares doua victorii si un rezultat de egalitate.
Combinatia zilei
Pula 1856 - Osijek 1 (cota - 2,10)
Kikkers Offenbach - Siegen 1 (cota - 1,90)
Longford - Cork City 2 (cota - 2,40)
Formula 1 si tenisul, permanente in oferta PariLoto
Asa cum a promis anul trecut, cand s-a lansat pe piata romaneasca a pariurilor sportive, Loteria Romana si-a diversificat oferta. "PariLoto" ne ofera de ceva vreme, pe langa deja traditionalele meciuri de fotbal, si pariuri pe tenis si Formula 1. "Pasionatii de pariuri sportive din Romania trebuie sa stie ca din acest an se poate paria pe toate cursele de Formula 1 dintr-un sezon", declara reprezentantii Loteriei Romane, "si, asa cum am promis, se poate paria si pe tenis. Pentru inceput, in oferta vor fi cele trei turnee de Grand Slam ramase de disputat in acest an, precum si turneele ATP din seria "Super 9". Clientii nostri au observat, cu siguranta, ca s-a putut paria pe cele doua curse de Formula 1 disputate pana acum, precum si pe cele doua turnee Masters, respectiv Indian Wells si Miami". De altfel, cei care sunt pasionati de tenis pot merge si astazi la agentiile PariLoto din Romania si sa parieze pe meciurile de la Miami. Vorbind despre agentiile PariLoto, este important de precizat ca Loteria Romana si-a mai tinut o promisiune: aceea de a extinde, zi de zi, reteaua agentiilor in care se poate paria. In fine, ca sa terminam cu o alta veste buna, pe care, cu siguranta, multi "pariori", clienti ai Loteriei Romane, o stiu: la PariLoto se poate paria si pe Divizia A, fara nici o restrictie, pariorii putand opta pentru toate cele opt meciuri ale unei etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite