LUMEA PARIURILOR SPORTIVE - Selectionatele U 21 se infrunta in Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

U 21 Spania - Lituania. Este o intalnire disproportionata intre o selectionata care a castigat titlul european in 1998 si o echipa care nu poate emite pretentii. Spania nu sta prea bine in grupa,

U 21 Spania - Lituania. Este o intalnire disproportionata intre o selectionata care a castigat titlul european in 1998 si o echipa care nu poate emite pretentii. Spania nu sta prea bine in grupa, aflandu-se la patru puncte distanta de Serbia, astfel ca ibericii au numai varianta victoriei in aceasta seara.
U 21 Portugalia - Slovacia. Portugalia se afla pe primul loc al grupei 3, la trei puncte distanta de Rusia, iar o victorie in fata slovacilor i-ar ajuta mult pe "lusitani". In meciul tur, Portugalia s-a impus pe terenul Slovaciei cu 1-0 astfel ca are toate sansele sa repete rezultatul si la Lisabona.
U 21 San Marino - Bosnia. La seniori, San Marino este considerata cea mai slaba selectionata din Europa si nici la tineret nu sta mai bine. Chiar daca nici Bosnia nu are prea mare succes, ocupand penultima pozitie din grupa, totusi ex-iugoslavii pornesc cu prima sansa in fata unei selectionate care a pierdut toate partidele in aceasta campanie de calificare.
U 21 Scotia - Moldova. Scotia se afla pe ultima pozitie din grupa a cincea, iar o victorie impotriva Moldovei ar putea sterge o parte din impresia penibila lasata pana acum de tinerii "cimpoieri". Chiar daca in meciul tur, cele doua nationale au remizat, scor 0-0, este totusi de asteptat ca scotienii sa-si valorifice avantajul terenului propriu.
Roosendaal - Telstar. Cele doua echipe se intalnesc in play-off-ul pentru ramanere - retrogradare din prima liga olandeza. Roosendaal, echipa din prima divizie, are prima sansa in fata lui Telstar, formatie care in sezonul trecut a evoluat in liga a doua. Mai mult, Roosendaal este neinvinsa in acest play-off si este de asteptat sa profite de experienta capatata in prima divizie olandeza.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite