LUMEA PARIURILOR SPORTIVE - Finlanda, amical interesant cu Letonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finlanda - Letonia. Desi a pierdut meciul cu Romania, Finlanda, adversara noastra din grupe in preliminariile CM de fotbal din 2006, s-a dovedit o echipa destul de solida. Daca mai punem la socoteala

Finlanda - Letonia. Desi a pierdut meciul cu Romania, Finlanda, adversara noastra din grupe in preliminariile CM de fotbal din 2006, s-a dovedit o echipa destul de solida. Daca mai punem la socoteala si faptul ca pe teren propriu este o echipa puternica, Italia impunandu-se anul trecut la Helsinki destul de greu, este de asteptat ca finlandezii sa castige meciul de diseara. Bradford - Milton. Desi se afla in partea superioara a clasamentului, Bradford nu are ca obiectiv promovarea. Dar nici nu-i place sa piarda. Si, in nici un caz, pe teren propriu. Poate tocmai de aceea Milton este vazuta ca o victima in acest joc. Ca sa nu mai punem la socoteala ca in meciul tur Bradford a castigat cu 2-1, iar Milton a adunat doar cinci puncte in 15 meciuri jucate in deplasare. Bury - Shrewsbury. Doua echipe suferinde, aflate foarte aproape de subsolul clasamentului, vor juca unul din acele meciuri despre care se spune ca sunt pe "viata si pe moarte". Bury este favorita in acest joc in primul rand pentru ca joaca acasa, apoi, pentru ca are cu cinci puncte mai mult decat adversara sa, deci este mai linistita, si, in fine, pentru ca in meciul tur nu au pierdut, terminand acel joc la egalitate. Grenoble - Clermont. Foarte apropiate in clasament, despartite de doua puncte, Grenoble si Clermont nu se pot lauda cu o situatie infloritoare. Clermont sta chiar mai rau pentru ca distanta fata de zona retrogradarii nu este foarte mare, asa ca nu-si permite sa plece de la Grenoble fara vreun punct. Daca mai punem la socoteala si faptul ca in meciul tur cei de la Clermont i-au zdrobit cu un umilitor 5-0, atunci se anunta un meci dificil pentru gazde.
Combinatia zilei
Finlanda - Letonia 1 (cota - 2,2)
Bradford - Milton 1 (cota - 1,55)
Bury - Shrewsbury 1 (cota - 2)
Grenoble - Clermont X2 (cota - 1,47)
* Cota totala a celor patru meciuri combinate este de 10,02, ceea ce inseamna ca, la un pariu de 100.000 de lei (fara taxe pentru ca Loteria Romana nu percepe taxa de 15%), castigul eventual este de 1.002.000 lei.
* Nota: Datele prezentate in aceasta pagina sunt cu titlu orientativ. Ziarul Adevarul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele modificari survenite in programul Loteriei Nationale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite