LUMEA PARIURILOR SPORTIVE - Bundesliga revine in forta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul Germaniei este unul dintre preferatele pariorilor pentru ca surprizele sunt destul de rare odata ce s-a stabilit care sunt valorile campionatului. Leverkusen - Bochum face parte din

Campionatul Germaniei este unul dintre preferatele pariorilor pentru ca surprizele sunt destul de rare odata ce s-a stabilit care sunt valorile campionatului. Leverkusen - Bochum face parte din categoria meciurilor la care un amator de pariuri se uita cu interes. Gazdele, aflate in mare forma, primesc vizita unei echipe modeste in deplasare. Data fiind situatia, Leverkusen va cauta sa razbune acum infrangerea suferita anul trecut, cand cei din Bochum au castigat cu un surprinzator 3-1. Stuttgart - Nurnberg. Desi cei din Nurnberg par o echipa in stare sa puna probleme oricui, forta pe care o are pe teren propriu Stuttgart descurajeaza pe toata lumea. In aceeasi situatie se gasesc si cei de la Nurnberg, care, desi au castigat ultimele doua meciuri jucate la VfB, sunt constienti ca acum au o misiune mult mai dificila. Everton - Sunderland. Echipa din Liverpool se simte foarte bine pe terenul propriu si nu-i place sa piarda acasa. Nici macar in Cupa. In aceste conditii este greu de crezut ca Sunderland poate sa ne ofere o surpriza, mai ales ca echipa din liga secunda, implicata in lupta pentru promovare, ar trebui sa-si pastreze toate fortele pentru atingerea acestui obiectiv. Nottingham F. - Peterborough este un meci foarte interesant. Penultima clasata in divizia secunda intalneste, pe teren propriu, echipa clasata pe penultimul loc in liga a treia si un calcul simplu arata ca gazdele sunt favorite. Chiar si pentru orgoliu si tot ar trebui ca cei de la Nottingham Forest sa castige. Newcastle - Coventry. Gazdele nu ar trebui sa-si puna in meciul cu cei de la Coventry decat problema scorului. Newcastle, o echipa foarte puternica pe teren propriu, intalneste o formatie care sufera serios in liga a doua, unde se zbate in subsol. Amenintati de retrogradare, ei nu vor forta prea mult in meciul de cupa din dorinta de a scapa de o "grija" care sa-i incurce.
Combinatia zilei
Leverkusen - Bochum 1 (cota - 1,4)
Stuttgart - Nurnberg 1 (cota 1,5)
Everton - Sunderland 1 (cota - 1,6)
Nottingham F. - Peterborough 1 (cota - 1,5)
Newcastle - Coventry 1 la pauza (cota - 1,6)
* Cota totala a celor cinci meciuri combinate este de 8,06, ceea ce inseamna ca la un pariu de 100.000 de lei (fara taxe pentru ca Loteria Romana nu percepe taxa de 15%), castigul eventual este de 806.000 lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite