LUMEA PARIURILOR SPORTIVE - AC Milan, in cautarea razbunarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa intermediara de astazi din Serie A se anunta una lipsita de surprize, diferentele de valoare dintre favorite si outsidere fiind destul de mari. Lazio - Brescia. Romanii au avut in ultima vreme

Etapa intermediara de astazi din Serie A se anunta una lipsita de surprize, diferentele de valoare dintre favorite si outsidere fiind destul de mari. Lazio - Brescia. Romanii au avut in ultima vreme evolutii foarte ezitante, dar un lucru este cert: nu-si mai permit sa piarda acasa. Nici Brescia, care sta mult mai rau decat Lazio, nu vrea sa piarda, dar este greu de crezut ca va face fata "gurilor de foc" pe care lazialii le vor lansa asupra lor. Udinese - Chievo. Dupa ce au pierdut la Parma, o echipa care lupta sa scape de emotiile retrogradarii, Udinese trebuie sa se impace cu suporterii si ce prilej mai bun poate fi decat un meci pe teren propriu cu Chievo. Mai ales ca de mult nu au mai castigat cei de la Udinese acasa, iar Chievo de mult nu a mai castigat in deplasare. Messina - Milan. Umiliti de Bologna chiar pe "San Siro", "campionii" de la AC Milan se simt jigniti si se vor razbuna pe primii care le ies in cale. Spre nesansa lor, sicilienii de la Messina primesc un "diavol milanez" ranit intr-un moment nu tocmai fericit. Etapa trecuta au condus cu 2-0 in deplasare la Roma, dar nu au rezistat forcing-ului impus de gazde si au plecat cu mana goala de la Chivu & co. Sunt sanse mari sa se intample acelasi lucru si diseara, mai ales ca Milan, o echipa foarte orgolioasa, are de razbunat si infrangerea din tur, cand, foarte surprinzator, au cedat cu 1-2 in fata unei echipe promovate in Serie A abia in acest sezon. Blackburn - Chelsea. Mourinho nu mai poate fi oprit. In numai cateva luni a construit pe banii miliardarului Abramovici un mecanism care functioneaza ireprosabil. Nimeni nu pare in stare sa se lupte cu Chelsea in acest an, si daca nu au reusit sa-i invinga Arsenal, Manchester United sau Liverpool, cu atat mai putin va reusi Blackburn, o echipa care in tur a plecat cu un sac de goluri de pe "Stamford Bridge". Rangers - Dundee United. Chiar daca nu mai au stralucirea echipei din anii precedenti, dupa ce au vandut multi jucatori doriti de cluburi importante din Europa, cei de la Glasgow si Celtic raman puterile care fac legea in fotbalul scotian. Si in acest an cele doua lupta pentru titlu in Scotia, dar Rangers are, in plus, sansa de a castiga si Cupa Ligii pentru ca Celtic a fost eliminata de Glasgow Rangers si a iesit din cursa.
Combinatia zilei
Lazio - Brescia 1 (cota - 1,75)
Udinese - Chievo 1 (cota - 1,65)
Messina - Milan 2 (cota - 1,8)
Blackburn - Chelsea 2 (cota - 1,5)
Rangers - Dundee United 1 la pauza (cota - 1,5)
* Cota totala a celor cinci meciuri combinate este de 11,69, ceea ce inseamna ca la un pariu de 100.000 de lei (fara taxe pentru ca Loteria Romana nu percepe taxa de 15%), castigul eventual este de 1.169.000 lei.
* Nota: Datele prezentate in aceasta pagina sunt cu titlu orientativ. Ziarul Adevarul nu isi asuma responsibilitatea pentru eventualele modificari survenite in programul Loteriei Nationale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite