LPF-iştii vor să îngroape Naţionalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizita preşedintelui lui FC Naţional, Constantin Iacov, la Comisia de Disciplină a FRF s-a lăsat cu un scandal monstru. Chemat să dea socoteală pentru declaraţiile denigratoare la adresa

Vizita preşedintelui lui FC Naţional, Constantin Iacov, la Comisia de Disciplină a FRF s-a lăsat cu un scandal monstru.
Chemat să dea socoteală pentru declaraţiile denigratoare la adresa conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal, Iacov a pretins că nu este constituită legal comisia, apoi l-a făcut nesimţit pe secretarul general al LPF, Valentin Alexandru. Oficialul Ligii a izbucnit, ameninţându-l pe Iacov că va avea zile grele cu Naţionalul. "A fost o izbucnire nervoasă a lui Valentin Alexandru, care mi-a adresat mai multe injurii şi mi-a spus că o să am viaţă grea de acum înainte. S-a enervat, a început să urle, să strige. Dacă l-au lăsat nervii, mai bine ar lua o pauză şi el, şi Dumitru Dragomir. M-a lăsat fără replică. L-am trimis să consulte un doctor", a precizat Iacov. De partea cealaltă, Vali Alexandru este de părere că un om cu o condamnare penală nu are dreptul să vorbească de moralitate: "Am şi eu o vârstă, normal că m-a scos din sărite. I-am spus: N-ai moralitate să vorbeşti cu mine. N-am intrat în viaţa mea într-un tribunal şi tu n-ai probleme cu liga, ci cu justiţia, doar tu ai spus că ai condamnare penală".

DNA va deschide o anchetă
Dosarul privind dezvăluirile preşedintelui lui FC Naţional, Constantin Iacov, în legătură cu sumele de bani oferite "bancarilor" de către conducătorii cluburilor FC Vaslui şi Jiul, înaintea meciului cu Pandurii Târgu Jiu, va fi trimis Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Doru Viorel Ursu, a declarat că Iacov nu s-a prezentat la şedinţa de luni cu probele solicitate, dar a precizat că DNA va deschide o anchetă în acest dosar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite