L-au alungat pe Bergodi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Rapidului au anunţat ieri că italianul le-a spus de sâmbătă că vrea să renunţe. Cristiano este contrariat şi nu înţelege ce se întâmplă. Bergodi s-a enervat după ce a aflat

Oficialii Rapidului au anunţat ieri că italianul le-a spus de sâmbătă că vrea să renunţe. Cristiano este contrariat şi nu înţelege ce se întâmplă.

Bergodi s-a enervat după ce a aflat că oficialii Rapidului au anunţat public că el şi-a dat demisia (medalion) şi că ea a fost acceptată.

Victoria cu Farul de duminică, scor 2-0, ar fi trebuit să aducă liniştea la Rapid după nebunia cu Nurnberg. Aceasta nu a durat însă nici măcar 24 de ore, pentru că ieri oficialii giuleştenilor au detonat bomba: Bergodi a demisionat, iar cererea a fost acceptată. Anunţul a fost făcut de către directorul general al giuleştenilor, Constantin Zotta.

"Sâmbătă, pe la orele 11.30-12.00, domnul Bergodi şi-a înaintat demisia. Era destul de afectat despre un articol apărut în presă. Am luat hotărârea să nu facem publică decizia pentru că urma un meci important, cel cu Farul. Acum însă, după o şedinţă la Crowne Plaza, a fost aprobată demisia lui Bergodi. Până la numirea unui nou tehnician, de echipă se va ocupa Marian Rada", a anunţat sec Zotta.

Aflat în Italia, de unde avea programat să revină miercuri pentru a-şi continua munca, antrenorul Cristiano Bergodi a spus ieri uluit, pentru NewsIn, că se simte lucrat, făcând aluzie la Zotta. "Sâmbătă au apărut în presă detalii confidenţiale din contractul meu semnat cu Rapid. Cineva din club a vorbit despre acest lucru şi m-a lucrat. De asta m-am enervat atât de tare. De contract ştiam doar eu, Renzo Rossi şi Constantin Zotta. Eu nu am vorbit despre asta şi nici

Renzo, pentru că el e prietenul meu. Altcineva a făcut-o. Nu se putea lucra acolo", a spus italianul. Pe aceeaşi lungime de undă a fost şi secundul acestuia, Renzo Rossi: "Bergodi îşi dăduse demisia, dar apoi a revenit. Chiar am făcut programul pentru această săptămână. Sâmbătă seara, Zotta a venit în vestiar şi a spus ca Boya şi Bozovic să fie incluşi în lot pentru meciul cu Farul, dar amendaţi. Bergodi a refuzat. Iar acum am aflat că ne-au fost acceptate demisiile. Mă simt înşelat de Rapid".

Rednic, ofertat de George Copos

Cele mai mari şanse de a ocupa banca tehnică a Rapidului le are Mircea Rednic, care a recunoscut faptul că a fost ofertat de Copos. "Rednic este una dintre soluţii. El a jucat la Rapid şi a câştigat un titlu. Din 2002 nu am mai luat campionatul, poate reuşin anul acesta", a menţionat Zotta.

Argumente pro
A mai fost de trei ori în Giuleşti în perioada 2000-2001 (de două ori) şi 2002-2003.
A câştigat cu Rapid un titlu, o Cupă a României şi două Supercupe.
Posibilitatea de a evolua în Liga Campionilor în cazul în care câştigă campionatul la finalul acestui sezon, vis neîmplinit la Dinamo.

Argumente contra
A fost demis în aprilie 2001 de George Copos chiar de ziua sa de naştere Suporterii giuleşteni nu îl agreează, condamnându-i perioada petrecută la Dinamo, timp în care a jignit Rapidul A declarat după ce a părăsit pe Dinamo că nu va mai antrena niciodată în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite