"L-aş titulariza pe Juan Toja"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reputatul tehnician Emeric Ienei îi recomandă lui Marius Lăcătuş să meargă pe mâna mijlocaşului columbian în meciul cu Galata Chiar dacă face parte din lotul stelist de doar şapte

Reputatul tehnician Emeric Ienei îi recomandă lui Marius Lăcătuş să meargă pe mâna mijlocaşului columbian în meciul cu Galata

Chiar dacă face parte din lotul stelist de doar şapte zile, Juan Carlos Toja ar putea fi o soluţie pentru flancul stâng al Stelei în partida din această seară.

Vicecampioana Ligii I, Steaua Bucureşti, va disputa în această seară, pe terenul echipei Galatasaray Istanbul, prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

După accidentarea lui Ianos Szekely, antrenorul Marius Lăcătuş l-a mutat pe Bănel Nicoliţă pe banda dreaptă, iar flancul stâng a rămas descoperit. Este postul preferat al columbianului Juan Carlos Toja, jucător sosit de doar şapte zile în Ghencea.

Antrenorul care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, Emeric Ienei, îi recomandă lui Lăcătuş să aibă încredere în fotbalistul sud-american.

"Eu l-aş băga pe teren de la început. Să nu uităm că are meciuri în picioare din campionatul american. Acesta va fi examenul său, mai ales că a fost cumpărat special pentru partea stângă. Dacă are valoare va evolua bine chiar dacă nu a mai jucat la Steaua", a precizat Ienei.

Columbienii au fost blocaţi în aeroport

Războiul psihologic declanşat de turci înaintea meciului din această seară a început de ieri, la sosirea echipei steliste pe aeroportul din Istanbul.

Jucătorii columbieni ai roş-albaştrilor, Zapata, Dayro Moreno şi Juan Toja, au fost reţinuţi peste o jumătate de oră în aeroport pentru formalităţile legate de viză. Ceilalţi jucători ai Stelei au fost nevoiţi să aştepte în autocar până când sud-americanii au scăpat de verificările vamale.

Argăseală se teme doar de accidentări

Preşedintele Stelei Valeriu Argăseală a declarat că nu îşi face griji în privinţa atmosferei vulcanice pe care o vor crea fanii turci. "În afară de accidentări, nu-mi este teamă de nimic. În niciun caz nu-mi fac probleme că jucătorii vor fi intimidaţi de public. Sunt fotbalişti cu experienţă în competiţiile internaţionale", a spus Argăseală.

Este frumos în Liga Campionilor, dar până la urmă jucăm cu Galatasaray. Nu ar fi o tragedie dacă am fi eliminaţi şi am juca în Cupa UEFA
Gigi Becali, patron Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite