Kuerten, calificat din oficiu la Roland Garros!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul de tenis brazilian Gustavo Kuerten, ajuns acum pe locul 1147 în clasamentul mondial, se află printre cei opt tenismeni care au primit invitaţii la ediţia din acest an a celui de-al

Jucătorul de tenis brazilian Gustavo Kuerten, ajuns acum pe locul 1147 în clasamentul mondial, se află printre cei opt tenismeni care au primit invitaţii la ediţia din acest an a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al sezonului.

În vârstă de 31 de ani, Kuerten a câştigat turneul de la Roland Garros în 1997, 2000 şi 2001, dar în acest moment se află pe locul 1147 în clasamentul ATP, după trei ani în care nu a mai putut face performanţă din cauza accidentărilor şi a formei slabe. Declinul a început în septembrie 2005, atunci când brazilianul s-a retras pe termen nelimitat din circuitul ATP din cauza unei mai vechi accidentări la şold.

Fostul număr 1 mondial, care a câştigat de-a lungul carierei 14.779.188 de dolari din tenis, a anunţat că la finalul acestui an se va retrage din activitate. În 2005, revista "Tennis Magazine" l-a clasat pe Gustavo Kuerten pe locul 37 în topul celor mai mari jucători de tenis din toate timpurile. Turneul de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, se va desfăşura în perioada 26 mai-8 iunie şi va fi dotat cu premii în valoare de 6.947.960 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite