Klinsmann: "Nu ştiu dacă mai rămân"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea suferită de echipa sa în meciul cu Italia, antrenorul Jurgen Klinsmann ia în calcul retragerea de la naţională. "Dezamăgirea este imensă. Cele două goluri au fost ca o

După înfrângerea suferită de echipa sa în meciul cu Italia, antrenorul Jurgen Klinsmann ia în calcul retragerea de la naţională.
"Dezamăgirea este imensă. Cele două goluri au fost ca o pastilă amară, pe care trebuie întâi să o înghiţi ca să înţelegi sentimentul", a comentat Klinsmann într-un interviu acordat revistei "Der Spiegel".
Cu toate acestea, antrenorul, în vârstă de 41 de ani, îşi laudă echipa. "Germania a jucat un campionat fantastic. Jucătorii au trecut peste ei şi şi-au depăşit limitele", spune el precizând că echipa sa este una cu mult caracter şi că acest campionat a fost un succes imens, care i-a făcut pe germani mândri.
În spiritul fair-play-ului, Klinsmann şi-a exprimat toată stima pentru stăpânirea de sine de care au dat dovadă italienii lui Marcello Lippi până în ultima clipă de joc. "Italienii ne-au pedepsit târziu", a comentat antrenorul german, mărturisind că a crezut în victoria echipei sale până în momentul în care a văzut mingea în poarta lui Jens Lehmann. "Nu ştiu dacă mai rămân la echipă, dar nici nu mă gândesc la aceasta până după meciul de la Stuttgart, de sâmbătă", a spus germanul. "După un asemenea turneu trebuie să laşi gândurile să se sedimenteze. ()". Klinsmann va lua o decizie asupra retragerii în următoarele zile, după ce se va sfătui cu soţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite