Kievul a trecut, vin derbiurile bucureştene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întorşi victorioşi de la Kiev, steliştii sunt conştienţi că-i aşteaptă o săptămână infernală, în care duminică vor întâlni Rapidul, iar miercuri vor înfrunta principala

Întorşi victorioşi de la Kiev, steliştii sunt conştienţi că-i aşteaptă o săptămână infernală, în care duminică vor întâlni Rapidul, iar miercuri vor înfrunta principala contracandidată la titlu, Dinamo.
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat că jucătorii trebuie să uite cât mai repede de meciul cu Dinamo Kiev. "A fost o victorie extraordinară, dar încă nu am realizat nicio performanţă. O performanţă ar fi să mergem mai departe, indiferent de competiţie. Acum, meciul s-a terminat, trebuie să ne concentrăm şi să câştigăm duminică şi miercuri", a precizat Stoica, completat de mijlocaşul Florin Lovin care crede că "dubla" din următoarele zile poate influenţa decisiv lupta pentru titlu. "Ne aşteaptă două meciuri infernale, pe care trebuie să le câştigăm, pentru că de ele poate depinde titlul, pe care trebuie să-l câştigăm ca să putem evolua şi anul viitor în Liga Campionilor", a declarat jucătorul care va pune în ramă clasamentul grupei, acolo unde Steaua este înaintea lui Olympique Lyon şi a lui Real Madrid.

Oli: "I-am făcut pe români mândri"
Antrenorul Cosmin Olăroiu a declarat că Steaua a câştigat partida de la Kiev datorită stilului ofensiv pe care roş-albaştrii l-au adoptat încă din primul minut.
"Ei încep meciurile foarte tare. Acum i-am surprins noi, pentru că am început foarte ofensiv. Este bine că am avut cinci ocazii şi am marcat patru goluri. Steaua a fost mereu o echipă agresivă şi spectaculoasă. Majoritatea românilor cred că s-au simţit mândri miercuri seară. Nu se întâmplă prea des lucrul acesta", a declarat tehnicianul.
Oli a făcut un apel la jucătorii săi să se concentreze la nivel maxim în partidele din campionat, titlul fiind principalul obiectiv al Stelei din acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite