Juventus - Roma, derbiul zilei în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juventus Torino - AS Roma. Este cel mai tare meci din sferturile de finală ale Cupei Italiei. Având în vedere că Roma şi-a revenit după începutul mai slab de campionat, torinezii trebuie

Juventus Torino - AS Roma. Este cel mai tare meci din sferturile de finală ale Cupei Italiei. Având în vedere că Roma şi-a revenit după începutul mai slab de campionat, torinezii trebuie neapărat să învingă pe teren propriu, pentru a putea spera la calificare.
Zaragoza - Barcelona. Catalanii mătură totul în cale în campionat, asigurându-şi în mare măsură titlul de campioni. Astfel, mai rămâne să se impună şi în Cupa Spaniei pentru a realiza mult râvnitul event. Adversara, Zaragoza, nu este o echipă de neglijat, dar nu pare capabilă să pună probleme "extratereştrilor".
Tunisia - Africa de Sud. Tunisia este singura mare forţă a Africii care va participa şi la Campionatul Mondial din Germania. De cealaltă parte, Africa de Sud nu se regăseşte, primind deja la Cupa Africii o corecţie, scor 0-2, din partea Guineei. În plus, Tunisia este deţinătoarea trofeului şi mare favorită şi în acest an la câştigarea competiţiei.
Zambia - Guineea. Zambia pare victimă sigură în grupa C a Cupei Africii. După ce a încasat patru goluri din partea Tunisiei, Zambia nu poate emite mari pretenţii nici în faţa Guineei, echipă care a învins în primul meci Africa de Sud. În plus, o victorie a Guineei ar propulsa această selecţionată în sferturile de finală ale competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite