Jucătorii CFR-ului au primit tricourile şi medaliile de campioni - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre medaliile campionilor de la CFR Cluj, părerea Cristinei Vărzaru despre performanţa Oltchimului sau declaraţia lui Culio despre Premium Liga. Printre alte subiecte, Chivorchian a comentat declaratiile venite din partea lui Marian Iancu, iar Federer - Nadal sunt în finala de la Masters Series Madrid.

Jucătorii CFR-ului au primit tricourile şi medaliile de campioni. Jucătorii echipei CFR Cluj au primit, sâmbătă seară, tricourile şi medaliile de campioni ai României şi trofeul care îi recompensează pentru câştigarea celui de-al doilea titlu din istorie. Medaliile şi tricourile de campioni au fost oferite de vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Alexandru Boc, şi de secretarul general al ligii, Valentin Alexandru, scrie ProSport.

Cristina Vărzaru: "România nu apreciază cum trebuie această performanţă a Oltchimului". Cristina Vărzaru, extrema dreapta a echipei Viborg, campioana Europei la handbal feminin, a declarat că este fericită pentru performanţele obţinute în acest sezon. "Sunt mulţumită că am cîştigat, dar nu mă pot bucura pe deplin. Fetele de la Oltchim trebuie apreciate şi apreciate pentru ceea ce au reuşit în acest meci şi în acest sezon. Este o performanţă remarcabilă pentru sportul din România. Publicul a fost admirabil",  a  declarat la final Vărzaru, citată de Gazeta Sporturilor.

Culio: "Toată lumea a vorbit urît de noi, am demonstrat că sîntem o mare echipă". Mijlocaşul Clujului, Juan Culio, a comentat la Premium Liga cîştigarea celui de-al doilea titlu de campion al României cu CFR, anunţă GSP TV.

Gh. Chivorchian: "Punctele pierdute acasa ne-au costat titlul!"
Presedintele lui FC Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a comentat declaratiile venite din partea lui Marian Iancu, cel care spunea ca anul viitor nu concepe ratarea unui trofeu. Acesta a ezitat sa fie la fel de optimist ca si finantatorul echipei spunand ca pentru a reusi acest lucru jucatorii trebuie sa fie mult mai atenti la partidele de pe teren propriu, subliniind faptul ca in acest sezon nu mai putin de 19 puncte au fost pierdute "acasa", potrivit Sport Total FM.

Federer - Nadal, finala de la Masters Series Madrid. Federer a trecut in trei seturi de spaniolul Ferrer si s-a calificat in finala de la Madrid. Rafael Nadal s-a calificat, sambata, in finala Masters 1000 de la Madrid, dupa ce l-a invins pe compatriotul sau Nicolas Almagro, in trei seturi, 4-6, 6-2, 6-2, urmand sa revina astfel pe locul doi in clasamentul ATP, anunţă Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite