Jucătorii îi iau apărarea lui Răzvan Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul partidei cu Jiul, Răzvan Lucescu şi-a asumat răspunderea pentru rezultat, dar fotbaliştii au susţinut, la unison, că acesta nu are nicio vină pentru o înfrângere care îi

La finalul partidei cu Jiul, Răzvan Lucescu şi-a asumat răspunderea pentru rezultat, dar fotbaliştii au susţinut, la unison, că acesta nu are nicio vină pentru o înfrângere care îi îndepărtează pe rapidişti de locul doi, ce duce în preliminariile Ligii Campionilor.
Prelungirea turului de campionat cu încă două etape a fost un coşmar pentru giuleşteni, chiar dacă aceştia au fost cei mai aprigi susţinători ai acestei idei. După egalul cu Pandurii Tg Jiu, scor 1-1, în weekend, elevii lui Răzvan Lucescu au pierdut în faţa celor de la Jiul Petroşani, scor 0-1, într-un meci în care Griffiths şi Zicu au ratat cu poarta goală. Singurul gol al meciului a fost marcat de Vrăjitoarea, în minutul 86, care a înscris din doi metri, după ce în prealabil Edel a ieşit greşit pe o centrare. La finalul partidei, Lucescu Jr şi-a asumat vina pentru acest eşec, care îi cam scoate pe rapidişti din lupta pentru locul doi. "Jiul a meritat să câştige pentru că a avut mai multă răutate în joc. Eu sunt singurul vinovat pentru acest rezultat. Altceva nu mai doresc să comentez", a declarat antrenorul. În apărarea tehnicianului au sărit fotbaliştii acestuia, care consideră că Răzvan Lucescu nu este responsabil pentru ultimele rezultate înregistrate de echipă. "Nu ştiu dacă e meritată victoria Jiului. În ultimul timp am avut numai de suferit aici, în Valea Jiului. Aşteptăm vacanţa şi trebuie să o dregem noi cumva. Nu Răzvan Lucescu este vinovat pentru aceste rezultate", a menţionat Marius Măldărăşanu, cel care a fost căpitan în jocul de la Petroşani.
Bătaie în autocar?
La întoarcerea de la Petroşani, autocarul Rapidului a staţionat aproximativ 20 de minute pe defileul Jiului. Chiar dacă oficialii rapidişti susţin că autocarul s-a oprit pentru a aştepta o maşină căre să-i conducă, de teama suporterilor, motivul pare a fi cu totul altul: jucătorii s-au luat la ceartă, iar Lucescu Jr a intrat în autocar pentru a-i calma.
Jiul Petroşani Rapid 1-0 (0-0)
A marcat: Vrăjitoarea (86)
Jiul: Hotoboc - C. Petre, Kalay, C. Dinu, Lungan - M. Voicu, Pâcleşan (Drăghici 76), Bicfalvi, Marinică (Teuşan 58)- Dulcea (Liţu 83), Vrăjitoarea.
Antrenor: Marin Tudorache.
Rapid: Edel - M. Constantin, Perjă, Rada Bădoi, Măldărăşanu, Lazăr (Grigore 62), Karamian - Zicu (Buga 53), Moldovan, Griffiths (E. Dică 74).
Antrenor: Răzvan Lucescu
Arbitri: Sorin Corpodean - Octavian şovre, Horea Bochiş
Spectatori: 5.000, Stadion: Jiul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite