Jucătorii lui Stoicikov, încurajaţi de preşedintele Bulgariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecinii noştri acordă întâlnirii cu România o atenţie deosebită. Astfel, însuşi preşedintele ţării, Gheorghi Părvanov, a ţinut să fie alături de echipa naţională pentru a-i încuraja

Vecinii noştri acordă întâlnirii cu România o atenţie deosebită. Astfel, însuşi preşedintele ţării, Gheorghi Părvanov, a ţinut să fie alături de echipa naţională pentru a-i încuraja pe fotbaliştii lui Stoicikov, înainte de partida de sâmbătă, de la Constanţa.
Conform site-ului "novinite.com", preşedintele bulgar a făcut o vizită în cantonamentul echipei, în timpul unui antrenament. Părvanov, care va candida din nou la cea mai înaltă funcţie în stat, a profitat de partida dintre România şi Bulgaria pentru a-şi consolida imaginea de susţinător al sportului bulgar în faţa electoratului. Părvanov a privit antrenamentul timp de o jumătate de oră, ţinând în mod special să-l urmărească la lucru pe starul bulgar Dimitar Berbatov, pe care şeful statului l-a şi felicitat pentru primul gol reuşit în Premier League, în tricoul lui Tottenham Hotspur. După antrenament, preşedintele Bulgariei a discutat cu antrenorul Hristo Stoicikov despre meciul cu România, încurajându-l pe fostul mare fotbalist, care se află în faţa celui mai important meci al său de când a preluat echipa naţională. Singurul jucător care nu s-a putut antrena normal este atacantul lui Portsmouth, Svetoslav Todorov, dar stafful tehnic se aşteaptă ca acesta să fie recuperat până la ora meciului. Echipa naţională a Bulgariei va sosi în România în cursul zilei de mâine, direct la Constanţa, urmând ca seara să efectueze antrenamentul oficial pe stadionul Farul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite