Jucăm cu Real Olanda?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Spaniei, care îi are deja în lot pe Van Nistelrooy şi Drenthe, l-a cumpărat ieri şi pe Wesley Sneijder. La Madrid e aşteptat încă un batav, Arjen Robben, vedeta echipei de club

Campioana Spaniei, care îi are deja în lot pe Van Nistelrooy şi Drenthe, l-a cumpărat ieri şi pe Wesley Sneijder.
La Madrid e aşteptat încă un batav, Arjen Robben, vedeta echipei de club engleze Chelsea Londra

Pe 13 octombrie, la Constanţa, România va întâlni o naţională a Olandei plină de staruri de la Real Madrid. Campioana Spaniei pare că s-a îndrăgostit subit de fotbaliştii lui Van Basten şi a început să cheltuiască zeci de milioane de euro pe olandezi. Mai întâi a fost transferat Drenthe, de la Feyenoord, pentru ca ieri să vină rândul "creierului" naţionalei batave, Wesley Sneijder.

27 de milioane de euro i-a costat pe madrileni starul celor de la Ajax Amsterdam, Wesley Sneijder, cu peste 10 milioane mai mult decât a plătit Inter pe căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu. Venirea mijlocaşului de 23 de ani ridică la trei numărul olandezilor de la Real Madrid, iar antrenorul Bernd Schuster nu vrea să se oprească şi e aproape de a-l aduce şi pe Robben (Chelsea).

Van Nistelrooy, cumpărat anul trecut de la Manchester United, a fost primul sosit, golgheterul albilor fiind urmat în această vară de Royston Drenthe (14 milioane de euro) şi Sneijder (27). Dacă şi afacerea Robben va fi finalizată, selecţionerul olandez Marco van Basten va avea la dispoziţie, la ora meciului cu România de pe 13 octombrie, nu mai puţin de patru jucători de la una dintre cele mai puternice echipe ale Europei, Real Madrid.

Iovan: "Ne motivează"

Secundul lui Piţurcă, Ştefan Iovan, suţine că Real tocmai a achiziţionat cel mai bun fotbalist batav al momentului. "Fotbaliştii olandezi ajung în grup la echipa Real Madrid pentru că au valoare. Sneijder face toate cele 27 de milioane de euro pentru că e un mijlocaş extraordinar şi era cam ultima mare vedetă din actuala echipă a Ajax-ului. E cel mai periculos om al olandezilor acum şi se va integra fără probleme la Madrid. Cert e că pe noi nu ne interesează la ce echipe joacă adversarii, ci unitatea grupului nostru", a încheiat Iovan.

Se joacă la Constanţa

Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri, oficial, că meciul cu Olanda, din preliminariile pentru Euro 2008, se va juca la Constanţa. Cu doar o zi mai devreme, preşedintele Mircea Sandu mărturisea că şi-a dorit ca partida să aibă loc la Craiova, menţionând totuşi că selecţionerul Victor Piţurcă e cel care are ultimul cuvânt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite