Jucăm cu Franţa în "sferturi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> România a învins ieri Germania cu 32-24 şi va întâlni mâine ţara gazdă a Mondialului de handbal feminin. Deşi s-au temut cel mai mult de Franţa, româncele nu au scăpat de

>> România a învins ieri Germania cu 32-24 şi va întâlni mâine ţara gazdă a Mondialului de handbal feminin.

Deşi s-au temut cel mai mult de Franţa, româncele nu au scăpat de întâlnirea cu ţara gazdă, meci la care antrenorul Tadici spune că "arbitrajul va fi la sânge".

Situaţia din jocul de ieri cu Germania a fost paradoxală, întrucât victoria dezavantaja aparent ambele echipe care, în caz de succes, întâlneau Franţa. Cea mai bună variantă pentru tricolore era remiza care le-ar fi scos în cale, în sferturi, Angola. Cum Germania întâlnea Angola doar în cazul unei înfrângeri, nemţoaicele nu s-au omorât cu firea şi au pierdut clar la opt goluri diferenţă. Selecţionerul Gheorghe Tadici a precizat că echipa sa nu se putea mulţumi cu jumătăţi de măsură.

"De la început ne-am gândit la victorie şi am oprit în lot cele mai bune jucătoare. Va fi greu cu Franţa şi trebuie ca elevele mele să fie pregătite pentru a juca şi şapte contra opt sau şapte la nouă, pentru că, pe lângă publicul francez şi arbitrajul va fi la sânge", a precizat Tadici. România va înfrunta Franţa în sala de 14.000 de locuri de la Paris Bercy, mâine, la ora 21.30. Preşedintele FRH, Cristian Gaţu a părăsit ieri de urgenţă Franţa şi s-a internat într-un spital din Nurnberg din cauza unor dureri la spate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite