Jones, banii înapoi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Sportiva trebuie să returneze Federaţiei Internaţionale de Atletism aproximativ 700.000 de dolari din premiile câştigate în perioada când s-a dopat . Atleta americană are o mulţime de

>> Sportiva trebuie să returneze Federaţiei Internaţionale de Atletism aproximativ 700.000 de dolari din premiile câştigate în perioada când s-a dopat .

Atleta americană are o mulţime de probleme de când a recunoscut, în octombrie 2007, că s-a dopat în perioada septembrie 2000 - iulie 2001.

Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF) a şters, în primul rând, toate performanţele sportivei din statistici, începând cu 1 septembrie 2000, ordonând, în special, restituirea celor cinci medalii cucerite la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000.

Reunită în consiliul la Monaco, IAAF a decis, de asemenea, o suspendare pentru doi ani a americancei originare din Insulele Belize, începând cu 8 octombrie 2007, confirmând sancţiunile instanţelor naţionale - federaţie şi agenţie antidopaj. În plus, atleta, care s-a declarat "ruinată", trebuie să predea toate câştigurile în bani obţinute în competiţii după 1 septembrie 2000, adică aproximativ 700.000 de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite