Jean Valvis reia războiul cu Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jean Valvis a cesionat, nu cu mult timp în urmă, o parte dintre acţiunile sale unor suporteri, Consiliul de Administraţie al clubului giuleştean fiind notificat pentru a pune la dispoziţie

Jean Valvis a cesionat, nu cu mult timp în urmă, o parte dintre acţiunile sale unor suporteri, Consiliul de Administraţie al clubului giuleştean fiind notificat pentru a pune la dispoziţie Registrul Acţionarilor. Ieri, o parte din 66 de suporteri-acţionari au fost invitaţi la hotelul Crowne Plaza să semneze în registrul acţionarilor, însă acest lucru nu a fost posibil. "Astăzi (n.r., marţi) trebuia să aibă loc un eveniment care a fost solicitat chiar şi de domnul Copos. Din motive de culise nu a fost posibilă realizarea acestui eveniment. Reprezentantul domnului Copos, domnul Taban, a refuzat ca acţionarii să fie înregistraţi, invocând o decizie care nu s-a făcut publică nici în <> , nici în Camera de Comerţ", a declarat Jean Valvis, care a adăugat că se va adresa comisiilor abilitate. La rândul său, unul dintre membrii Clubului Aristrocratic Rapid, pianistul Dan Grigore, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de modul în care suporterii-acţionari au fost trataţi de patronul George Copos. "Pasiunea şi dragostea noastră pentru Rapid au avut de suferit. Oamenii care conduc astăzi clubul s-au ascuns după nişte bâlbâieli în dosul cărora se doreşte ca noi să nu facem parte din acest club. E păcat că la acest club s-a ajuns până aici", a precizat Dan Grigore.

Pe site-ul suporterilor rapidişti, un acţionar a scris ce a făcut George Copos ca să scape de suporteri. "A făcut o mărire nominală, iar din totalul de 670 de acţiuni pe care le avea dl Valvis, acesta a rămas cu două. Cu aceeaşi valoare, doar că nu mai sunt 670, ci doar două. Iar toţi suporterii care trebuiau să preia o acţiune conform contractului încheiat cu ceva timp în urmă au devenit, din acţionari, coproprietari. Coproprietari la o acţiune", a notat "baratki". În aceste condiţii, suporterii-acţionari nu pot participa la Adunarea Generală, ei trebuind să-şi desemneze un reprezentant.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite