Ivanovic şi Henin se întâlnesc în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Ivanovic, cap de serie numărul şapte, a trecut ieri de rusoaica Maria Şarapova, cap de serie numărul doi, scor 6-2, 6-1 şi s-a calificat, în premieră, în finala unui turneu de Grand

Ana Ivanovic, cap de serie numărul şapte, a trecut ieri de rusoaica Maria Şarapova, cap de serie numărul doi, scor 6-2, 6-1 şi s-a calificat, în premieră, în finala unui turneu de Grand Slam. "Ştiam că trebuie să fiu agresivă. Am făcut un meci foarte bun şi nu am irosit puncte inutil. Sincer, mă aşteptam la o dispută mult mai echilibrată", a spus jucătoarea sârbă, după un joc care a durat o oră şi cinci minute. Ivanovic a terminat meciul cu 11 greşeli neforţate, în timp ce adversara ei a înregistrat 25 de astfel de erori.

Adversara ei din finală este favorita numărul unu, belgiana Justine Henin, care a trecut fără probleme de Jelena Jankovic, a patra favorită a turneului, scor 6-2, 6-2. Într-un meci care a durat 80 de minute, Henin a avut 64 de puncte câştigătoare, în timp ce Jankovic a înregistrat 43. Finala feminină a turneului de la Roland Garros va avea loc mâine, cu începere de la ora 16.00, meciul putând fi urmărit în direct atât pe TVR 2, cât şi pe Eurosport. Azi sunt programate semifinalele masculine: Federer - Davidenko şi Nadal - Djokovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite