Iuliu Mureşan: „Obiectivul nostru este să nu terminăm grupa pe ultimul loc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele „feroviarilor“ speră într-o calificare a CFR-ului în primăvara europeană, în Champions League sau măcar Europa League. Mureşan e de părere că „alb-vişiniii“ au experienţa necesară pentru a nu termina grupa pe poziţia a patra.

Preşedintele echipei campioane, Iuliu Mureşan, se arată încrezător în forţa lotului CFR-ului şi crede că „feroviarii“ se vor duela de la egal la egal cu toate echipele din grupa E a actualei ediţii de Liga Campionilor, mai puţin Bayern Munchen despre care spune că e o „maşină de fotbal care te toacă“.

„Sper să reuşim să ieşim din grupă. Toate cele trei echipe, AS Roma, Bayern Munchen şi FC Basel, sunt echipe redutabile. Avem speranţa că ne vom califica pentru că acum doi ani am reuşit lucruri frumoase. Nu cred că sunt importante punctele, ci calificarea“, a arătat preşedintele.

Mureşan a mai spus, totuşi, că obiectul clar pe care şi l-au stabilit „alb-vişiniii“ este să nu termine grupa pe ultimul loc. „Să nu terminăm pe patru. Europa League sau Champions League, numai să nu ieşim afară din Europa. Favorite sunt Bayern şi Roma, însă noi ne vom bate şi cu Basel pentru a termina pe doi. Bayern e maşină de fotbal care te toacă. E vicecampioana Europei“, a mai spus Iuliu Mureşan.

Bucuria revederii

Preşedintele „feroviarilor“ s-a arătat bucuros că echipa se va reîntâlni Roma, formaţie despre care are numai cuvinte de laudă. „Avem o relaţie foarte bună cu conducerea. Ne bucurăm că-i vom revedea. Au fost foarte civilizaţi în urmă cu doi ani, ne-au ajutat şi s-au comportat excelent cu noi. Nu acelaşi lucru pot spune despre Chelsea care era cu nasul într-un alt spaţiu“, a mai spus Mureşan.

Preşedintele CFR-ului a mai spus că Andrea Mandorlini va rămâne la echipă pentru că „nu se pot schimba schimba antrenorii acum“ şi a primit credit din partea conducerii. „Şi Mandorlini s-a bucurat că jucăm cu Roma. Am adus doi atacanţi pentru că am fost forţaţi să facem acest lucru. Kone nu ştiu daca va mai juca în retur, iar Bjelanovici mai stă o lună“, a declarat Mureşan.

Campionii României vor juca în Grupa E a ediţiei 2010-2011 a Ligii Campionilor, în compania echipelor AS Roma, Bayern Munchen şi FC Basel. Primul meci se va juca la Cluj, pe 15 septembrie, în compania elveţienilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite