Italia a scos Cehia din circuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentarea lui Alessandro Nesta, despre care se spune că este de neînlocuit în echipă, l-a scos la rampă pe Materazzi, care a deschis scorul şi a netezit drumul Italiei spre faza următoare a

Accidentarea lui Alessandro Nesta, despre care se spune că este de neînlocuit în echipă, l-a scos la rampă pe Materazzi, care a deschis scorul şi a netezit drumul Italiei spre faza următoare a competiţiei. Oportunistul Inzaghi, introdus în minutul 60, a înscris în maniera sa caracteristică, după ce a lăsat în urmă toată apărarea cehă. Selecţionerul Marcelo Lippi este bucuros că jucătorii săi nu se gândesc la scandalul care zguduie fotbalul din Peninsulă: "Străinii cred că fotbaliştii italieni se gândesc la acest scandal, dar nu este aşa. Aici, la Cupa Mondială, ai o şansă cu care poţi să nu te mai întâlneşti". În tabăra cehilor, toate oalele s-au spart în capul lui Jan Polak, eliminat în minutul 45. "Pentru mine, eliminarea lui Polak este inadmisibilă. Nu este un act de indisciplină, este pur şi simplu stupid. Nu este o scuză, dar am avut partea noastră de ghinion la acest turneu", a precizat selecţionerul Karel Bruckner.
Dedicaţie pentru De Rossi
Autorul primului gol al "macaronarilor" şi cel mai bun jucător de pe teren, Marco Materazzi a dedicat reuşita sa lui Daniele De Rossi, eliminat în partida cu SUA. "Există justiţie divină pentru toţi. Poate că am fost afectat de unele comentarii care m-au vizat. Nu am fost întotdeauna judecat corect şi am auzit de multe ori comentarii injuste la adresa mea sau a altor jucători, cum ar fi De Rossi. Vreau să-i dedic golul, deoarece este tânăr, are 22 de ani şi toată lumea poate să greşească".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite