Italia este în mare formă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Donadoni a explicat că jucătorii săi vor să obţină în toate partidele victoria, indiferent care este miza întâlnirii. Amicalul Israel - România, scor 1-0, nu a fost singurul care s-a

Donadoni a explicat că jucătorii săi vor să obţină în toate partidele victoria, indiferent care este miza întâlnirii.

Amicalul Israel - România, scor 1-0, nu a fost singurul care s-a jucat miercuri seară. O întâlnire de lux s-a derulat pe arena "Letzigrund" din Zurich (Elveţia), între Italia şi Portugalia, câştigată de azzuri cu 3-1. Olanda s-a impus, la Split, în faţa Croaţiei cu 3-0, în timp ce Franţa a pierdut la limită (0-1) cu Spania.

Roberto Donadoni a ţinut mult să evolueze pe stadionul din Zurich, cel care va găzdui meciul România - Italia de la Euro, încă de acum, pentru ca elevii săi se se acomodeze cu întreaga atmosferă. Nici lusitanii nu au fost aleşi la întâmplare. "Portugalia are un stil de joc asemănător României, care va fi un adversar puternic.

Toată lumea vorbeşte de Franţa, Italia şi Olanda, dar mai puţin de români. Nu trebuie să-i subestimăm", a spus Donadoni. Selecţionerul a fost mulţumit de rezultat, dar mai ales de prestaţia jucătorilor: "Am încercat să le transmit importanţa acestei partide şi mă bucur că au evoluat foarte bine, demonstrând că pentru ei nu e vorba de un amical. Vor să câştige mereu".


Şi Olanda joacă bine


Românii se pot consola cu ideea că şi Franţa a pierdut miercuri, deşi aceasta a fost învinsă de Spania. În schimb, olandezii au defilat în Croaţia, demonstrând că, alături de italieni, sunt în mare formă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite