Iritare tricoloră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mutu şi Claudiu Niculescu au fost cei mai deranjaţi de faptul că jurnaliştii au avut tupeul de a-i însoţi la plimbare În cele aproape trei zile pe care tricolorii le-au petrecut în

Mutu şi Claudiu Niculescu au fost cei mai deranjaţi de faptul că jurnaliştii au avut tupeul de a-i însoţi la plimbare

În cele aproape trei zile pe care tricolorii le-au petrecut în Slovenia, două jumătăţi de zile (vineri seară şi sâmbătă dimineaţă) au fost dedicate exclusiv relaxării. Ca de obicei, selecţionerul Victor Piţurcă a rămas la hotel.

După antrenamentul oficial de vineri dimineaţă şi după obişnuita odihnă de după-amiază, tricolorii au ieşit la o plimbare prin centrul Ljubljanei. De cum au coborât din autocar, aceştia s-au împărţit pe "bisericuţe" şi au pornit la colindat. Evident, cea mai tare gaşcă a fost formată ad hoc de Mutu, Chivu, Contra, Lobonţ şi Roşu. Cei cinci s-au plimbat pe malul râului Ljubljanica (unul dintre cele mai importante puncte turistice din zonă), după care s-au aşezat la o terasă. Surprinzător, când a sesizat că este filmat şi fotografiat, Mutu a reacţionat dur înjurând jurnaliştii. Am fi putut spune că reacţia sa este cauzată de tensiunea dinaintea partidei cu Slovenia, dacă nu ar fi procedat la fel şi Claudiu Niculescu în clipa în care autocarul pleca din parcarea Hotelului Domina. Poate ar fi de înţeles reacţia "vedetelor" noastre. Numai că aceiaşi jucători, brusc, nu au mai fost iritaţi când au fost filmaţi, ba chiar mult mai aproape, de jurnaliştii sloveni. În tot acest timp, jucători "mici" precum Florentin Petre, Tamaş, Goian, Contra, Lobonţ, Raţ, Niculae, Marica şi alţii şi-au văzut liniştiţi de programul lor, permiţându-şi chiar şi glume cu presa.

Iron Maiden le-a luat caimacul

Cu două zile înaintea partidei de aseară cu Slovenia, în Ljubljana abia dacă mai găseai un loc de cazare. Numai pe bază de rezervare făcută din timp te puteai baza pe o cameră de hotel. La prima vedere ai fi crezut că tricolorii sunt foarte bine priviţi în spaţiul sloven şi că partida de pe "Arena Petrol" va sparge toate audienţele. Nu aceasta era însă explicaţia acestui flux de turişti. Adevăratul motiv a fost reprezentat de concertul susţinut aseară pe Stadionul Olimpic de Iron Maiden, eveniment mult mai mediatizat decât meciul de fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite