Ionuţ Stancu: "Lui Ganea îi stă bine în alb-vişiniu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Ganea s-a pregătit ieri-dimineaţă, pentru prima oară, sub comanda lui Răzvan Lucescu, la baza ProRapid. La antrenament, "Ganezul" s-a pregătit cot la cot cu ceilalţi atacanţi din lot şi

Ionel Ganea s-a pregătit ieri-dimineaţă, pentru prima oară, sub comanda lui Răzvan Lucescu, la baza ProRapid. La antrenament, "Ganezul" s-a pregătit cot la cot cu ceilalţi atacanţi din lot şi a purtat mai multe discuţii individuale cu Lucescu Jr.
Chiar dacă a fost un pic retras, fotbalistul a efectuat fără să comenteze exerciţiile dictate de către antrenorul principal. "Ganea a mai jucat la Rapid şi nu are nicio problemă de acomodare. Şi-a luat deja tricoul şi pot să spun că îi stă bine în alb-vişiniu. Sperăm să aibă o evoluţie cel puţin ca cea de la Dinamo", a precizat Stancu, care a fost completat şi de către Emil Dică. "Ganea este un fotbalist foarte bun, de care aveam nevoie. Sper să marcheze cel puţin cât a dat pentru Dinamo".
Plâng după Dani Coman
Chiar dacă portarul giuleştean, care este curtat de mai multe formaţii puternice din Europa, încă nu a părăsit formaţia din Bucureşti, jucătorii antrenaţi de Răzvan Lucescu plâng deja după goalkeeper. "Dani e cel mai bun portar din România şi merită 3,5 milioane de euro cât s-a cerut pe el. M-aş bucura pentru el dacă s-ar transfera la o echipă mare din Europa, dar mi-aş dori să îl am în continuare coleg", a afirmat mijlocaşul Emil Dică, în timp ce Ionuţ Stancu l-a ironizat pe Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua, cel care afirmase că portarul Cornel Cernea este cel mai bun din ţară. "Cernea, cel mai bun portar? De ce? S-a lăsat Coman sau s-a accidentat? Coman e portarul echipei naţionale şi cu siguranţă e cel mai bun dacă a fost selecţionat. Când o să se transfere Coman, probabil că o să rămână Cernea cel mai bun, dacă nu o să fie cumva Edel", a menţionat mijlocaşul.
Karamyan s-a decis să plece
Mijlocaşul armean Artavazd Karamyan a declarat, ieri, că nu va mai juca la Rapid, el dorind să evolueze în străinătate. "Am discutat de o sută de ori cu cei de la Rapid, nu mai am ce să mai vorbesc. Eu zic că, în proporţie de 99 la sută, nu voi mai juca la Rapid", a spus mijlocaşul, care a fost prezent, ieri la prânz, la baza sportivă "Pro Rapid", unde a discutat aproximativ 20 de minute cu directorul general Constantin Zotta.
Jucătorul armean a recunoscut că principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, i-a făcut o ofertă de 970.000 de euro pentru un contract valabil trei ani şi jumătate. "Este adevărat, dar nu mai vreau. Nu pot să spun că mă nemulţumeşte, dar vreau să joc în străinătate. Eu nu am nimic cu nimeni, dar o să fac ce vreau eu", a adăugat fotbalistul armean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite