Ionuţ Gheorghe a accidentat mortal doi oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu (judeţul Constanţa), pătrunzând pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară Dacia 1307, care mergea regulamentar. Din primele investigaţii a reieşit că Ionuţ Gheorghe

Ovidiu (judeţul Constanţa), pătrunzând pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară Dacia 1307, care mergea regulamentar. Din primele investigaţii a reieşit că Ionuţ Gheorghe circula cu o viteză peste limita legală, iar maşina, care avea defecţiuni la sistemul de direcţie, s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului. Pentru salvarea victimelor accidentului a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare, după care acestea au fost transportate la spital. Dacă Ionuţ Gheorghe a suferit leziuni la cap, torace şi coloană, în schimb prietena sa nu a fost rănită, iar mama acesteia a scăpat doar cu răni uşoare. Mult mai gravă a fost situaţia pasagerilor Daciei. şoferul Nicolae Gheorghe (43 de ani) a fost lovit la cap, iar Daniela Gheorghe (36 de ani) a fost internată în comă de gradul III, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis. Ulterior, femeia, dar şi fiica sa, Oana, în vârstă de 12 de ani, au decedat.
Internat la sanatoriu
În acest moment, boxerul se află internat la sanatoriul din Eforie Sud, unde urmează un program de recuperare de 10-12 zile. El o are alături pe mama sa, care încearcă să-i ridice moralul după această dramă. Tatăl lui Ionuţ crede că accidentul s-a produs din cauza defectării neaşteptate a maşinii, deşi i se făcuse revizia tehnică cu o lună în urmă. Automobilul fusese cumpărat la mâna a doua, acum doi ani, pentru 500 milioane de lei vechi. De soarta pugilistului s-au interesat mai mulţi oameni de sport, printre care şi preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja. "Nu este momentul să vorbim despre cariera lui Ionuţ. Ceea ce contează este că el trece acum prin momente grave, trăieşte o adevărată dramă şi trebuie să-l ajutăm. Îi sunt alături şi voi căuta soluţii să rezolvăm această situaţie, în aşa fel ca ambele părţi să fie mulţumite", a declarat Obreja. Antrenorul lotului naţional, Valentin Vrânceanu, a fost şi el bulversat de eveniment, declarând că aşteaptă rezultatele anchetei pentru a şti dacă elevul său a fost sau nu vinovat, dar că nu va lua nicio măsură disciplinară împotriva sa. În schimb, antrenorul lotului de cadeţi, Titi Tudor, crede că această tragedie reprezintă sfârşitul carierei lui Ionuţ Gheorghe. Accidentul de duminică nu reprezintă singurul moment dificil prin care boxerul a trecut în acest an. În luna iunie, după ce a câştigat Centura de aur, pugilistul a fost implicat într-un scandal în staţiunea Mamaia, fiind înjunghiat de nişte necunoscuţi în regiunea toracică. El a reuşit să se refacă rapid şi chiar a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene de la Plovdiv.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite