Ionut Curca, Duckadam-ul din Grant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a ajuns la loviturile de departajare din Grant. Doar atat a putut Steaua lui Gigi si MM. Mai departe nu au trecut pentru ca in poarta s-a aflat Ionut Curca. Fostul bacauan Florin Lovin a venit cu

S-a ajuns la loviturile de departajare din Grant. Doar atat a putut Steaua lui Gigi si MM. Mai departe nu au trecut pentru ca in poarta s-a aflat Ionut Curca.
Fostul bacauan Florin Lovin a venit cu tupeu, gata sa nu mai dea motive fanilor stelisti sa plece cu capul plecat de la meciurile din Cupa Romaniei. A sutat, dar mingea a fost respinsa de inchizatorul ,micilor" giulesteni. ,Toti ma intreaba daca ma uit in ochii adversarilor sau daca sar ca nebunul cu ochii inchisi in ce parte imi vine mai repede? Am eu unul-doua trucuri pe care nu o sa le spun, iar in plus mai sunt antrenamentele. Din cauza asta apar penaltiurile", a spus eroul ,satelitului" giulestean. La loviturile alternative a fost randul lui Mihai Nesu. O noua ratare si un nou salut dinspre peluza ros-albastra: aplauzele cu spatele la teren. ,Nu ma comparati cu Duckadam pentru ca mai este foarte mult de munca. El a aparat intr-o finala de Cupa Campionilor", sustine Ionut Curca. Goalkeeper-ul de 28 de ani a inregistrat un adevarat record, aparand in ultimele 3 saptamani 8 penaltiuri, specializandu-se mai mult pe Cupa Romaniei: trei parari in partida cu Dinamo II, doua in fata celor de la Dunarea Giurgiu si doua in fata Stelei. Loviturile de departajare sunt apanajul portarilor de la Rapid. Este cunoscut faptul ca aproape toti jucatorii giulesteni au pierdut pariuri in fata lui Emilian Dolha, bistriteanul intrat acum in dizgratia conducerii feroviare. ,Eu n-am de gand sa le iau banii cum facea Ema. Le las lor toti banii numai sa apar in jocurile oficiale. Trebuie sa imi mentin cadenta de aproape trei penaltiuri aparate pe saptamana si chiar sa o depasesc. Dar oricum sper sa ajungem sa batem si inainte de loviturile de departajare", a precizat Ionut Curca. Aparatorul buturilor rapidiste este la formatia din Grant inca din 2002, el activand mai mult la ,satelitul" din strada Veseliei si stergand de obicei banca echipei mari. Fotbalistul din Grant a fost foarte aproape, in pauza competitionala, de un transfer la CFR Cluj, cele doua cluburi neajungand la un acord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite