Ionel Ganea nu se teme de concurenţă la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul nu consideră o problemă faptul că mai sunt alţi şase atacanţi de valoare

Ionel Ganea este convins că echipa sa poate îndeplini obiectivele rămase, câştigarea Cupei României şi ocuparea locului doi şi admite că Dinamo este greu de detronat din fruntea Ligii I.
Internaţionalul este un nonconformist. A început actuala ediţie a Ligii I ca fotbalist la Dinamo, criticându-i de la distanţă pe George Copos şi Răzvan Lucescu. Prima zi a anului 2007 l-a prins pe atacant la Rapid, criticându-l de la distanţă pe Cristi Borcea, directorul executiv al "câinilor". La prezentarea oficială, susţinută ieri la Hotelul "Crowne Plaza", al cărui proprietar este George Copos, Ganea şi-a "făcut din nou numărul". "Vă urez
La mulţi ani!
şi nimic mai mult. Nici nu am ce să vă mai spun, pentru că văd că aţi scris voi tot prin ziare. Voi, presa, sunteţi vinovaţi pentru presiunea care există la cluburi. Eu nu am jignit niciodată pe nimeni şi nici nu am fost nesimţit cu cineva. Presa este vinovată pentru toate scandalurile. Aşadar, de ce să mai fiu eu respectuos cu voi?", a reacţionat dur jucătorul. Starea sa de spirit s-a schimbat apoi brusc. "Ştiu că avem două obiective de îndeplinit. Va fi foarte greu, dar nu imposibil". Chestionat cum va întâmpina lupta pentru titularizare, ţinând cont că Rapid mai are momentan alţi şase atacanţi (Viorel Moldovan, Mazilu, Zicu, Buga, Burdujan şi Griffiths) în lot, şi tocmai din lipsa garantării postului de titular a plecat şi de la Dinamo, Ganea a fost din nou arţăgos: "Nu mai vreau să vorbesc de Dinamo. La toate echipele din lumea asta există concurenţă. Deci şi la Rapid sunt pregătit pentru această luptă". Cât despre adversarii giuleştenilor pentru locul doi, "Ghanezul" vede doar în Steaua un adversar de temut: "Steaua şi Dinamo sunt, la ora actuală, cele mai puternice cluburi de la noi. Dar cred că deja campionatul este jucat, pentru că Dinamo nu mai are cum să mai piardă titlul de campioană". Ganea a prezentat şi tricoul cu care va juca în Giuleşti, având pe spate inscripţionat numărul 19, pe care atacantul şi l-a dorit foarte mult.Vârful giuleştenilor speră ca şi în noua sa ipostază să-şi ajute echipa să nu mai fie cea mai slabă la capitolul eficacitate ca până acum. El va evolua în tricoul cu numărul 19, unul norocos pentru Ionel.
Pe locul 20 în clasamentul golgheterilor din Europa
Cu cele 14 reuşite în tricoul roş-albilor, Ganea a ocupat locul 20 în clasamentul celor mai buni marcatori ai anului 2006, fiind la egalitate cu alţi şase fotbalişti. Primul loc a fost ocupat de Maksim Gruznov, de la echipa estoniană Trans Narva, cu 31 de goluri marcate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite