Ionel Ganea: "Giovani trebuia sa-l bata pe Mutu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

* Tehnicianul Jose Mourinho a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca l-a uitat deja pe atacantul roman * Desi luni Giovani Becali anuntase, cu surle si trambite, ca intentioneaza sa rupa contractul cu Mutu, Victor Becali a spus ca acest lucru nu se va intampla

Duminica, publicatia "Mail on Sunday" a anuntat ca Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control antidoping si risca doi ani de suspendare. Abia la patru zile de la prezentarea informatiei, componentii lotului national de fotbal au inceput sa vorbeasca despre acest caz si sa-l incurajeze pe Mutu. "Nu trageti in Mutu. Acum trebuie ajutat, pentru ca altfel este un om terminat. Am vorbit cu el, e distrus. Toti suntem suparati pe Mutu, dar trebuie sa-l sustinem", a spus Cosmin Contra, fundasul echipei West Bromwich Albion. "Vrem sa-i promitem lui Mutu ca ducem nationala la Mondiale. E speriat ca a cazut in capcana tentatiilor. E prietenul meu si trebuie sa vada partea plina a paharului. Va sta doar sase luni", a afirmat si Cristi Chivu. Daca majoritatea oamenilor de fotbal l-au gasit pe Mutu singurul vinovat in acest scandal, Ionel Ganea crede ca si Giovani Becali are partea sa de vina. "Mai bine bea o lada de vin pe noapte decat sa ia droguri. E o tragedie. Giovani mai bine il batea pe Mutu pentru ca stia ce face. Mutu n-a luat viata in serios, dar sper sa-si revina", a precizat "Ganezul". In alta ordine de idei, tehnicianul Jose Mourinho a afirmat ca "jucatori indisponibili", precum Mutu, Didier Drogba si Celestine Babayaro, "ar trebui uitati", informeaza "The Mirror". "Nu am vorbit cu jucatorii despre situatia lui Mutu. Niciodata nu imi place sa vorbesc despre fotbalistii care nu mai sunt disponibili. Vreau ca jucatorii mei sa se concentreze asupra celor care ajuta echipa sa castige. Deci Mutu, Drogba si Babayaro ar trebui uitati", a afirmat tehnicianul portughez, care a mai spus ca are un lot numeros si nu-i poate urmari pe toti fotbalistii. "Antrenez 24 de sportivi si nu stiu ce fac ei in viata privata. Este imposibil sa-i controlez. Tot ce vad eu este devotamentul de pe teren si acest lucru ma face sa cred sa sunt niste profesionisti de exceptie", a precizat Mourinho. Desi Giovani Becali anuntase luni ca intentioneaza sa renunte la contractul cu Adrian Mutu, Victor Becali a anuntat, la sosirea de la Londra, ca acest lucru nu se va intampla. "Colaborarea cu Mutu este si va fi foarte buna. Contractul lui Mutu este valabil. A fost depistat pozitiv, dar ca el au fost depistati sute de sportivi. Substanta nu este cunoscuta si nu va fi facuta publica. Mutu va fi judecat de o comisie de specialitate a FA", a afirmat Victor Becali.
Mutu merge la psihiatru
Jucatorul Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv cu cocaina la un control antidoping, a inceput programul de reabilitare, consultand un psihiatru al Federatiei Engleze de Fotbal (FA), informeaza "The Times". Mutu, care risca o suspendare de minimum sase luni, spera ca prin aceasta masura sa beneficieze de indulgenta FA, care i-ar putea da o pedeapsa mai mica. Jucatorul roman, care in prezent se afla la Roma, urmeaza sa revina la Londra joi, pentru a discuta cu oficialii gruparii Chelsea, cu privire la viitorul sau la aceasta echipa. Deocamdata clubul londonez a refuzat sa comenteze situatia lui Mutu. Spre deosebire de cazul fostului portar Mark Bosnich (depistat pozitiv, in urma cu doi ani, cu cocaina) caruia i-a fost reziliat contractul, Chelsea nu il va sanctiona pe Mutu inainte de decizia FA. "The Times" sustine ca, in ciuda faptului ca Mutu a fost depistat pozitiv, echipele Juventus Torino si Atletico Madrid sunt inca interesate de jucatorul roman. Potrivit sursei citate, deoarece Mutu participa la un program de reabilitare, Chelsea nu il poate suspenda pe jucatorul roman fara a-l plati, asa cum au facut in cazul lui Bosnich.
Declaratia zilei in cazul Adrian Mutu
Ion Iliescu: "Sunt mut"
Presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la Aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii la Londra, ca "este mut", referindu-se la scandalul in care este implicat atacantul roman. Ion Iliescu s-a mai implicat si in alte ocazii in problemele pe care le-a intampinat nationala Romaniei si a dat diverse sfaturi antrenorului Iordanescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite