Ioan Becali: "L-aş da pe Petre şi la o televiziune"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruptura dintre Florentin Petre şi Dinamo pare definitivă. Aflat în ultimele şase luni de contract, mijlocaşul dinamovist a intrat în dizgraţia preşedintelui executiv, Giovanni Becali.

Ruptura dintre Florentin Petre şi Dinamo pare definitivă. Aflat în ultimele şase luni de contract, mijlocaşul dinamovist a intrat în dizgraţia preşedintelui executiv, Giovanni Becali.
Oficialul dinamovist l-a desfiinţat pe fotbalistul care a acumulat 18 ani în curtea clubului, precizând că nu îl consideră un simbol al echipei alb-roşii. "Florentin Petre este un profesionist al lui Dinamo, nu un simbol al lui Dinamo. Nu este un dinamovist. Un dinamovist care cere mereu bani nu este un dinamovist", a declarat Becali, care vrea să scape de mijlocaşul de 29 de ani cu orice preţ. "Dacă Florentin Petre are vreo ofertă, îl lăsăm oriunde, chiar şi la o televiziune. Nu-i vom prelungi contractul, mai are şase luni, dacă vrea poate să plece şi în această iarnă, liber, sau stă şi concurează pentru un post". Plătit cu 150.000 de euro pe an, mijlocaşul s-a opus unei micşorări a salariului, atrăgându-şi astfel mazilirea. Florentin Petre este un produs al centrului de copii şi juniori al clubului Dinamo şi a evoluat timp de 18 ani la clubul din Ştefan cel Mare, cu excepţia returului ediţiei 1994-1995, când a fost împrumutat la UT Arad.
Ar putea juca la Steaua
Deşi este considerat cel mai reprezentativ jucător dinamovist al ultimului deceniu, Florentin Petre ar putea îmbrăca tricoul rivalei de moarte, Steaua. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că nici nu ar sta pe gânduri dacă ar fi să-l cumpere pe micuţul mijlocaş dinamovist. De asemenea, tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, a spus că echipa sa ar avea nevoie de fotbalişti precum Petre. "Suntem interesaţi de orice jucător de valoare, iar el este. Îl apreciez foarte mult, este un luptător", a spus Olăroiu. Florentin Petre nu a dorit să comenteze interesul roş-albaştrilor, dar nici nu a exclus un eventual transfer al său în Ghencea. Dacă ar ajunge la Steaua, Petre şi-ar disputa postul de mijlocaş dreapta cu Bănel Nicoliţă. Cum Nicoliţă nu are o concurenţă certă pe acest post, aducerea lui Florentin Petre ar putea constitui o soluţie potrivită pentru Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite