Ioan Andone laudă Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reluarea Ligii I, prin etapa care va debuta mâine, este pusă deja în umbră de meciul Steaua - CFR Cluj, programat duminica viitoare (2 martie, ora 20.30). Chiar şi antrenorul liderului

Reluarea Ligii I, prin etapa care va debuta mâine, este pusă deja în umbră de meciul Steaua - CFR Cluj, programat duminica viitoare (2 martie, ora 20.30). Chiar şi antrenorul liderului clasamentului, Ioan Andone, se gândeşte la echipa din Ghencea, chiar dacă deunăzi spunea că meciul cu Universitatea Craiova îl preocupă mai mult. "Fălcosul" a început prin a lăuda transferurile roş-albaştrilor, pentru ca ieri să recunoască că nu o vede pe Rapid principala contracandidată la titlu.

"Cred că cei de la Steaua ne pot pune cele mai mari probleme, chiar dacă sunt la 8 puncte în spatele nostru. De ce? Pentru că ei au tradiţie, experienţa din Liga Campionilor, ca să nu mai spun de revenirile lui Rădoi, Ghionea şi Pleşan, la care se adaugă şi nou-veniţii", a spus, ieri, Ando. El este convins că meciul din Ghencea este decisiv doar pentru bucureşteni.

"Pentru Steaua, meciul cu noi va fi unul decisiv. Dacă nu ne bat, ies din lupta pentru titlu. Pentru noi, nu va fi capătul pământului dacă vom pierde. Oricum, noi vrem toate punctele, deoarece aşa trebuie să facă o echipă campioană." Andone aşteaptă şi meciul Stelei de la Iaşi: "Noi vorbim mult de întâlnirea de pe 2 martie, dar să vedem ce se va întâmpla şi în etapa de acum. Steaua nu are meci uşor la Iaşi, cu Poli".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite